Καρτερός σε ΝΔ: «Και οι γάιδαροι, ελέω Κυριάκου Μαρινάκη, πετούν»

Συνέχεια στον «πόλεμο» ανακοινώσεων με τη Νέα Δημοκρατία έδωσε ο προϊστάμενος του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Θανάσης Καρτερός.

Η κόντρα συνεχίζεται με… φόντο το δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» περί κυβερνητικού SMS με οδηγίες επικοινωνιακής διαχείρισης, στον απόηχο της τραγωδίας στο Μάτι.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Καρτερός απάντησε στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας η οποία έκανε λόγο για «φερέφωνα του Μαξίμου» που εξακολουθούν να επιτίθενται σε όσους δημοσιογράφους και «έχουν το… θράσος να ασκούν κριτική στην Κυβέρνηση και να αποκαλύπτουν τον μηχανισμό προπαγάνδας που έχει στήσει ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού».

«Η τελευταία ανακοίνωση της ΝΔ,στην οποία σκιαγραφεί το δημοσιογραφικό και πολιτικό μου πορτρέτο, με άφησε άναυδο με τα μαρούλια της. Ως εκ τούτου, δεν μπορώ παρά να παραδεχτώ ότι: Το SMS, που έχουν κατασκευάσει και διακινούν, αποδίδοντάς το στο Μαξίμου, είναι γνήσιο. Και οι γάιδαροι, ελέω Κυριάκου Μαρινάκη, πετούν….», έγραψε ο κ. Καρτερός.