«Καφέ της Χαράς»: Η επίσημη ημερομηνία των νέων επεισοδίων! (vd)

Μέσα από τον ίδιο τον ΑΝΤ1 ανακοινώθηκε το πότε επιτέλους θα δούμε το «Καφέ της Χαράς» να επιστρέφει με νέα επεισόδια στις οθόνες του ελληνικού κοινού!

Ο Χάρης Ρώμας μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού», αναφέρθηκε στις προτάσεις που δέχτηκε από το κανάλι όλα αυτά τα χρόνια, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως τους είχαν προταθεί, όχι ένα ούτε δύο αλλά… τρία sequels των επιτυχημένων του σειρών.

«Έχουμε συμφωνήσει να κάνουμε το sequel του ‘Καφέ της Χαράς’. Όταν βγει η σειρά -Θεού θέλοντος- θα κλείσουν δέκα χρόνια.

«Θα επανέλθω με το πιο αληθινό sequel»

Τον Οκτώβριο του 2019 θα επανέλθω, με το πιο αληθινό sequel που μπορεί να γίνει ποτέ, διότι και το είχαμε αφήσει επίτηδες ανοιχτό γιατί κάτι είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου αλλά και γιατί υπήρχε λόγος, που θα δείτε στην οθόνη», είπε ο ηθοποιός και σεναριογράφος.

Συνέχισε, μάλιστα, λέγοντας:

«Βεβαίως και έχουμε συζητήσει με όλους τους συναδέλφους που μας ενδιαφέρουν σε πρώτη φάση. Οι ηθοποιοί που πρέπει να είναι ενημερωμένοι, είναι ενημερωμένοι. Και αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα ενημερωθούν και οι άλλοι. Ήταν πολύ μεγάλη η χαρά από όλους», είπε όσον αφορά στους ηθοποιούς που δήλωσαν πως δεν είναι ενημερωμένοι.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης: Ο Γαβαλάς τα βάζει με την Καγιά: «Η Καγιά είναι παντογνώστης»