«Καφέ της Χαράς»: Τότε ξεκινούν τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων

Το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες των τηλεθεατών εντός του 2019 και οι αποκαλύψεις για τους ηθοποιούς και τα νέα επεισόδια έχουν γίνει ήδη γνωστά.

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στον Τύπο με αφορμή την αποκάλυψή του πως μία από τις πλέον επιτυχημένες σειρές του ΑΝΤ1, ετοιμάζεται να επιστρέψει στις οθόνες μας με έναν ακόμα κύκλο.

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός είχε εκφράσει και στο παρελθόν την επιθυμία του να γράψει εκ νέου για τις περιπέτειες του εκκεντρικού δημάρχου Περίανδρου Πώποτα και της «πρωτευουσιάνας» Χαράς Χάσκα, φαίνεται, όμως, πως ήρθε η ώρα τα λόγια να γίνουν πράξεις.

Πότε θα δούμε τα επεισόδια

«Το σίκουελ του ‘Καφέ της Χαράς’ θα ξεκινήσει γυρίσματα την επόμενη άνοιξη. Θα συνεργαστούμε και πάλι με την Άννα Χατζησοφιά και φυσικά όλο το πρωταγωνιστικό καστ όπως το είχε γνωρίσει και αγαπήσει το τηλεοπτικό κοινό.

Όταν το είπα στην ανιψιά μου (Έφη Ρασιά), που μόλις πήρε το πτυχίο της στη Νομική, συγκινήθηκε και χάρηκε πολύ. Και τα δύο παιδιά έχουν χαρεί καθώς η σειρά τους άλλαξε τη ζωή.

Ήταν η κατάλληλη στιγμή για το σίκουελ και θα γίνει με τον τρόπο που πρέπει να γίνει. Είναι ότι καλύτερο μπορούσε να μας συμβεί. Γιατί η επιστροφή του ‘Καφέ της Χαράς’ συμπίπτει με το τέλος της κρίσης έστω και τύποις. Θέλουμε το «Καφέ» να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας εποχής. Θέλουμε το ‘Καφέ’ να μας ξαναφέρει το χαμόγελο. Δεν θα δείτε τραβηγμένες καταστάσεις.

Θα είναι πραγματική συνέχεια της σειράς. Δεν θα είναι ξαναζεσταμένο φαγητό. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που αποδέχθηκα να γίνει αυτή η σειρά σίκουελ. Παλαιότερα μου είχαν προταθεί από τον ΑΝΤ1 και οι ‘Μεν και οι Δεν’, αλλά και το ‘Κωνσταντίνου και Ελένης’. Δεν ήθελα. Αυτά ναι, ίσως να ήταν ξαναζεσταμένο φαγητό», δηλώνει και κάνει το κοινό να ανυπομονεί.