Κικίλιας: «Ανίκανοι και ανεύθυνοι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ»

Ως τον τελευταίο ανασχηματισμό της κυβέρνησης, μιας και δεν θα ανανεωθεί η θητεία της στις προσεχείς εκλογές, χαρακτήρισε αυτόν που επίκειται ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο βουλευτής της ΝΔ μίλησε στον ΑΝΤΕΝΝΑ και επιτέθηκε για ακόμη μία φορά σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

«Ο κ. Ρέκλινγκ επανέλαβε ότι το 2015 ανακόπηκε η πορεία της χώρας προς την έξοδο από τα μνημόνια και οι μεταρρυθμίσεις, κάτι που κόστισε στην Ελλάδα από 86 έως 200 δισ. ευρώ. Αυτό εξηγεί το γιατί υπερφορολογούνται οι πολίτες που πληρώνουν το μάρμαρο, γιατί έρχονται νέες περικοπές στις συντάξεις, γιατί έρχεται πάλι ο ΕΝΦΙΑ που ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργούσε.

Είχαμε 24 πνιγμένους συμπολίτες μας στην Μάνδρα το χειμώνα, 96 νεκρούς στην τραγική πυρκαγιά στο Μάτι το καλοκαίρι και 11 νεκρούς από τον ιό του δυτικού Νείλου» και όλα αυτά δείχνουν την ανεπάρκεια, την διοικητική και διαχειριστική δυσχέρεια, την μη ανάληψη των ευθυνών και μια προσπάθεια επικοινωνιακής συγκάλυψης της ανικανότητας των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Δε μπορεί με το σόου της Ιθάκης ή με δευτερεύοντα θέματα όπως το ποιος θα γίνει γραμματέας στον ΣΥΡΙΖΑ, να τα καλύψουν όλα αυτά. Αυτά δεν ενδιαφέρουν την ελληνική κοινωνία. Αυτό που διαπιστώνει η ελληνική κοινωνία είναι ότι ενώ ήξεραν από τις 21:30 στην κυβέρνηση πως υπάρχουν νεκροί στο Μάτι, έστησαν ένα επικοινωνιακό σόου για τον κ. Τσίπρα και μιλούσαν για τον καιρό της επόμενης ημέρας. Ποτέ, καμία κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης, δεν ολιγώρησε τόσο τραγικά για τόσο σημαντικά θέματα».