Ερώτηση ΚΙΝΑΛ σε Τσίπρα για την «Αθάνατη» Κ. Παναγοπούλου

Με ανακοίνωση του τομέα Αθλητισμού του, το ΚΙΝΑΛ καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να απαντήσει εάν ισχύουν τα δημοσιεύματα περί παρέμβασης του πρωθυπουργού στη ΔΟΕ, ώστε να γίνει «Αθάνατη» η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι στο κότερο της κ. Παναγοπούλου είχε πραγματοποιήσει τις διακοπές του ο κ. Τσίπρας, γεγονός που είχε προκαλέσει πολιτική «θύελλα» τις προηγούμενες ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ:

«Προς μεγάλη έκπληξη το ελληνικό κοινό διάβασε το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» που αποκαλύπτει παρέμβαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην ΔΟΕ, με σκοπό την τοποθέτηση της Κατερίνας Παναγοπούλου ως «Αθάνατη».

Δυστυχώς η “σιωπή” του πρωθυπουργού, επιβεβαιώνει την είδηση. Μια είδηση που είναι απέναντι στο “ευ αγωνίζεσθαι” που πρεσβεύει η ΔΟΕ, που ουδέποτε έχει δεχτεί πολιτική παρέμβαση από τα μέλη της κι έχει ως αποτέλεσμα τρομερές συνέπειες για την Ελλάδα.

Για όσους επιδεικτικά θέλουν να ξεχνούν η χώρα μας είναι η γενέτειρα του αθλητισμού. Παρόλα αυτά από το 2015 η ΔΟΕ δεν έχει κάποιον Έλληνα μέλος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ όλα αυτά συμβαίνουν εξαιτίας των χειρισμών της κυβέρνησης που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά έμπρακτα ότι λειτουργεί κατά το δοκούν, παρακάμπτοντας ακόμα και τους Νόμους, καθώς η Κατερίνα Παναγοπούλου δεν είχε τα κριτήρια να γίνει “Αθάνατη”.

Οι “στρατηγικές” του πρωθυπουργού να κινείται υπογείως προκειμένου να “βολέψει” τους δικούς του, είναι γνωστές στον κόσμο, αλλά να “πληρώνει” η Ελλάδα τους χειρισμούς και να μην έχει μέλος στη ΔΟΕ είναι κάτι που θίγει την αξιοπιστία της χώρας μας. Πόσο μάλλον όταν οι “Αθάνατοι” πρεσβεύουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Καλούμε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να απαντήσει δημοσίως στα όσα του προσάπτουν. Να διαψεύσει τα ρεπορτάζ και να δηλώσει δημόσια ότι ουδέποτε άσκησε πιέσεις ώστε να γίνει «Αθάνατη» η Κατερίνα Παναγοπούλου».