ΚΙΝΑΛ: Αποχωρεί από το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ και Δ. Λιντζέρης

Οι παρενέργειες που επέφερε στο ΚΙΝΑΛ η αποχώρηση του Ευ. Βενιζέλου, συνεχίζονται με τον υποψήφιο στη Β’ Περιφέρεια Πειραιά, Δημήτρη Λιντζέρη να ανακοινώσει επίσης την αποχώρηση του από το ψηφοδέλτιο.

Γεγονός που ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής του στο Facebook:

«Ο εξοβελισμός του Ευ. Βενιζέλου, επιβεβαιώνει την ανομολόγητη επιδίωξη ενός συστήματος να οδηγήσει τις δυνάμεις της προοδευτικής αλλαγής στην αγκαλιά του κ. Τσίπρα.

Η κ. Γεννηματά χωρίς το απαιτούμενο πολιτικό βάθος, χωρίς ιστορική συνείδηση και ευθύνη αντιστρατεύεται την ανάγκη ανασύσταση της Δημοκρατικής Παράταξης. Επιδιώκει τη χειραγώγηση και τον προσωπικό έλεγχο των δυνάμεων του ΚΙΝΑΛ, μετατρέποντας το σε ένα ιδιότυπο, ιδιωτικό κόμμα.

Δεν ενδιαφέρεται αν αυτές οι μεθοδεύσεις συρρικνώνουν την απήχηση και επιρροή του κινήματός μας. Δεν ενδιαφέρεται αν στερεί από τη χώρα τη δυνατότητα να πάει μπροστά. Μοναδικό της μέλημα είναι να στήσει γέφυρες για σύμπραξή της με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Προσωπικά, αρνούμαι κατηγορηματικά να συμπράξω στα ευτελή αυτά σχέδια. Η αποχώρησή μου από το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ, στη Β΄ Περιφέρεια Πειραιά είναι πράξη υποχρεωτική και αυτονόητη».

Δείτε την ανάρτηση: