Το ΚΙΝΑΛ πετάει το… γάντι στον Αλ. Τσίπρα για τις επιθέσεις

Με ανακοίνωσή του, το ΚΙΝΑΛ καταδικάζει τις επιθέσεις κατά πολιτικών με αφορμή την ψηφοφορία για τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά παράλληλα καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να πράξει το ίδιο και για όσα είχαν υποστεί στελέχη του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2010-12.

Μάλιστα, το Κίνημα Αλλαγής κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι ο ίδιος είχε καλλιεργήσει το κλίμα διχασμού και πόλωσης, το οποίο «μόνο τις ακροδεξιές λογικές εξυπηρετεί».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ:

«Οι απόλυτα καταδικαστέες πρακτικές που αφορούν επιθέσεις και τραμπουκισμούς κατά πολιτικών στελεχών, γίνονται ακόμη πιο επικίνδυνες, διολισθαίνουν σε φασιστικές, όταν επεκτείνονται και σε λογικές οικογενειακής ευθύνης.

Η καταδίκη από όλους ανάλογων επιθέσεων κατά του υποψήφιου του Κινήματος Αλλαγής Στέφανου Παραστατίδη, είναι επιβεβλημένη.

Οφείλουν όμως όλοι να κατανοήσουν ότι το κλίμα διχασμού και πόλωσης, που από το 2011 καλλιέργησε ο κ. Τσίπρας και συνεχίζει ως σήμερα με την συμμετοχή της Νέας Δημοκρατίας, μόνο τις ακροδεξιές λογικές εξυπηρετεί.

Έστω και τώρα ο κ. Τσίπρας οφείλει να καταδικάσει ευθέως τις επιθέσεις κατά των στελεχών του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2010-2012».

Διαβάστε ακόμη: Συνεχίζει προκλητικά ο Ζάεφ παρά τη Συμφωνία