Κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών ο Ολυμπιακός!

Με αφαίρεση τριών βαθμών και τιμωρία έδρας από 2 έως 4 αγωνιστικές εξαιτίας των σοβαρών επεισοδίων στην Πάτρα κινδυνεύει ο Ολυμπιακός!

Ακριβά ενδέχεται να πληρώσει ο Ολυμπιακός τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του στον αγώνα κυπέλλου με την Παναχαϊκή, ο οποίος διεκόπη προσωρινά στο 51ο λεπτό, μετά τις συμπλοκές που προκάλεσαν και την εκτεταμένη χρήση χημικών από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Μάχες σώμα με σώμα

Όπως έδειξε ο τηλεοπτικός φακός είχαμε μάχες σώμα με σώμα ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και της αστυνομίας, τόσο στις εξέδρες, όσο και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και τον χώρο ευθύνης των φιλοξενούμενων οπαδών.

Σε περίπτωση που η έκθεση της αστυνομίας καταγράψει λεπτομερώς τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην Πάτρα, τότε οι «ερυθρόλευκοι» με βάση το δεδικασμένο που υπάρχει από την περίπτωση της ΑΕΚ κινδυνεύει (άρθρο 15, παράγραφος 4Β, που κάνει λόγο για σημαντικές φθορές ή βιαιοπραγίες κατά προσώπων) σοβαρά με αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα, ενώ αρκετά επιβαρυντικό είναι το γεγονός ότι η αναμέτρηση διεκόπη, κάτι που δεν είχε συμβεί στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Ο αγώνας ξεκίνησε μετά από 15λεπτη διακοπή, ενώ χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός ότι είχαμε πολλές θλιβερές εικόνες με πολλούς γονείς να φεύγουν άρον – άρον από το γήπεδο με τα παιδιά τους, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να τα προστατεύουν από τα δηλητηριώδη αέρια που πλημμύρισαν την ατμόσφαιρα.