ΙΝΤΙΜΕ

Κλείνει αύριο λόγω έργων η Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών

Κλειστή θα παραμείνει αύριο η Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών (και των παράπλευρων οδών) μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Σωζόπολης και Ν. Τρίγλιας.

Πιο συγκεκριμένα θα κλείσει από τις 8:00 έως τις 12:00, λόγω εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ.

Η κυκλοφορία του αυτοκινητόδρομου θα εκτραπεί στην επαρχιακή οδό Καλλικράτειας-Ν. Μουδανιών, μέσω του οικισμού Σωζόπολης (όπως φαίνεται στο παρακάτω σχήμα).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019 από τις περίπου 8:00 έως τις 12:00, θα πραγματοποιήσει εργασίες για την ολοκλήρωση της εναέριας διασύνδεσης των Γραμμών Διανομής 27 & 28, Υποσταθμού (150/21KV) Μουδανιών, με αποτέλεσμα την αναγκαία  διακοπή κυκλοφορίας επί του αυτοκινητόδρομου Α25 Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών (και των παράπλευρων οδών) μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Σωζόπολης και Ν. Τρίγλιας.

Η κυκλοφορία του αυτοκινητόδρομου θα εκτραπεί στην επαρχιακή οδό Καλλικράτειας – Ν. Μουδανιών, μέσω του οικισμού Σωζόπολης (όπως φαίνεται στο παρακάτω σχήμα).

Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητάει την κατανόηση των πολιτών  και ενημερώνει ότι το εν λόγω τμήμα θα αποδοθεί όσο το δυνατόν ταχύτερα στην κυκλοφορία, με το πέρας των αναγκαίων εργασιών».