Κυριζίδης: «Μεγάλες οι ευθύνες της απερχόμενης διοίκησης για την καθαριότητα»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μάκης Κυριζίδης και επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Θετικά» επισκέφθηκε το Μηχανουργείο και το Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης για να συζητήσει με τους εργαζομένους την κατάσταση στην καθαριότητα, τα προβλήματά τους (ΜΑΠ, υπερωρίες, ανταλλακτικά, διαγωνισμοί, απαξίωση κτλ) αλλά και τις θέσεις του συνδυασμού για την καθαριότητα και τη λειτουργία της, την επόμενη μέρα.

Αμέσως μετά ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μάκης Κυριζίδης δήλωσε:

«Η καθαριότητα δυστυχώς δουλεύει στον αυτόματο πιλότο. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των εργαζομένων, οι ευθύνες για την έλλειψη ανταλλακτικών, απαξίωση της υπηρεσίας, απουσία εκπαίδευσης στις νέες τεχνολογίες, έλλειψη ΜΑΠ και τεράστιες καθυστερήσεις των διαγωνισμών είναι μεγάλες για την απερχομένη διοίκηση.

Εμείς ως Θεσσαλονίκη Θετικά, έχουμε σαφές και υλοποιήσιμο πρόγραμμα για τη βελτίωση όλων των παθογενειών και την αναβάθμιση των υπηρεσιών της καθαριότητας που θα βελτιώσει τις συνθήκες εργασίας αλλά κυρίως θα έχει αντίκτυπο στους συνδημότες σε κάθε γειτονιά του Δήμου μας.

Καθημερινότητα ο στόχος μας και προτεραιότητα μια καθαρή Θεσσαλονίκη».