Κόντρα Βαξεβάνη – Μπαλατσινού για την… κατσίκα!

Κόντρα και ανταλλαγή… φιλοφρονήσεων ανάμεσα στον Κώστα Βαξεβάνη και την Τζένη Μπαλατσινού προκάλεσε το περιβόητο video με την παρουσιάστρια να προσπαθεί να σκαρφαλώσει στους βράχους για να σώσει μία κατσίκα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος σχολίασε με ειρωνικό τρόπο το περιστατικό, κατηγορώντας το πρώην μοντέλο για «άγνοια» και… ενημερώνοντάς την πως «τα ψάρια δεν κινδυνεύουν από πνιγμό»!

«Προσωπικά δείχνω κατανόηση σε ανθρώπους της πόλης που δεν ξέρουν πως τα κατσίκια σκαρφαλώνουν σαν κατσίκια και τα ψάρια δεν κινδυνεύουν από πνιγμό. Το θέμα είναι πως κάποιοι απ’  αυτούς αντιμετωπίζουν ακόμη και την άγνοιά τους ως life style βιντεσκοπώντας την», έγραψε αρχικά ο Κώστας Βαξεβάνης.

Η αντίδραση της Τζένης Μπαλατσινού

Το σχόλιο του δημοσιογράφου, πάντως, προκάλεσε την αντίδραση της παρουσιάστριας, η οποία έγραψε σε επιθετικό ύφος στον Κώστα Βαξεβάνη:

«Σε ευχαριστώ βρε Κώστα που με βάζεις στη θέση μου, ως αστή “ξανθιά”. Δεν ήξερα πως τα κατσίκια ζούνε στα βράχια… Αααα και btw τα παιδιά μου, ήταν οι κάποιοι… Ξαναμπές στον κόσμο της συνωμοσιολογίας σου… και ρίξε καμία βουτιά να χαλαρώσεις».

Το νέο «χτύπημα» Βαξεβάνη

Μετά την επίθεση της παρουσιάστριας, ο δημοσιογράφος επανήλθε, διατηρώντας και πάλι το ειρωνικό ύφος:

«Αγαπητή Τζένη. Κέρδισες τα 5 λεπτά δημοσιότητάς σου και αυτό είναι πιο σημαντικό απ’ το να σε διακωμωδούν. Φαντάζομαι τα παιδιά σου θα δημοσίευσαν και το βίντεο. Σε κάθε περίπτωση μην επιχειρήσεις διάσωση ψαριού στη θάλασσα, δεν πνίγεται».

Το… γαϊτανάκι συνεχίστηκε

Η Τζένη Μπαλατσινού δεν άφησε ούτε το νέο σχόλιο του Κώστα Βαξεβάνη να… πέσει κάτω και του απάντησε:

«Αγαπητέ Κώστα. Μετά από 28 χρόνια δημοσιότητας… οι κρυάδες σου, δεν μου προσθέτουν τίποτα. #διεσωσε το χιούμορ σου, αν ποτέ γνωρίστηκες με αυτό… κι #asemas εδώ στο #lifestyle να χαριεντιζόμαστε… #έλεος»