«Λάθος γήπεδο διάλεξαν να παίξουν» απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στη «Θύρα 7»

Με τη φράση «λάθος γήπεδο διάλεξαν να παίξουν» απαντά το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση της «Θύρας 7», με την οποία οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού προειδοποιούν πως θα έχουν δυναμικές… παρουσίες σε όλες τις κυβερνητικές εκδηλώσεις.

Η Κουμουνδούρου καλεί όλα τα πολιτικά κόμματα να πάρουν «ξεκάθαρη θέση» και να καταδικάσουν την ανακοίνωση της «Θύρας 7», κάνοντας λόγο για επιχειρηματικές και πολιτικές σκοπιμότητες.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χρωστάει σε κανέναν, για αυτό και δεν εκβιάζεται από κανέναν» τονίζεται σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

Όπως τονίζεται στην απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ προς τη “Θύρα 7”: «Οι απειλές και οι προσπάθειες εκφοβισμού από μερίδα οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού κι από όσους κρύβονται πίσω τους εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, θα πέσουν στο κενό. Λάθος γήπεδο διάλεξαν να παίξουν.

Και κυρίως λάθος υπολογισμό έχει κάνει ο διωκόμενος για ναρκωτικά ιδιοκτήτης της ΠΑΕ που τους υποκινεί. Ο ΣΥΡΙΖΑ δε χρωστάει σε κανέναν, για αυτό και δεν εκβιάζεται από κανέναν.

Η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων του Ολυμπιακού κατανοεί ότι πίσω από την επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση κρύβονται επιχειρηματικές και πολιτικές σκοπιμότητες και είναι βέβαιο ότι απομονώνει τέτοιες ολιγαρχικές λογικές και πρακτικές.

Καλούμε όλα τα πολιτικά κόμματα να πάρουν ξεκάθαρη θέση και να καταδικάσουν, τόσο τους χθεσινούς τραμπουκισμούς, όσο και τη σημερινή ανακοίνωση της Θύρας 7 που προαναγγέλλει αντισυγκεντρώσεις που μας θυμίζουν τις θλιβερές εποχές των Γκοτζαμάνηδων».