Λεκάκης: «Η υποψηφιότητά μου χαλάει τη “σούπα” τους»

«Η υποψηφιότητά μου κάποιους τους ενοχλεί, διότι ανακατεύει την τράπουλα, χαλάει τη “σούπα” τους», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Πέτρος Λεκάκης, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν τίθεται θέμα παραίτησής του.

«Δεν ξέρω αν έχετε δει κάποιον εν ενεργεία δήμαρχο που κατεβαίνει για μια νέα θητεία ή αντιδήμαρχο που ανέλαβε την πρωτοβουλία να είναι υποψήφιος δήμαρχος να παραιτείται. Άρα να κλείσουμε εδώ την κουβέντα για την “παραίτησή” μου. Η δική μου υποψηφιότητα είναι ξεκάθαρη και είναι αυτοδιοικητική», ανέφερε σχετικά, σε συνέντευξή του στον Alpha 96.5.

«Δεν ζήτησα στήριξη από κανένα κόμμα»

Παράλληλα, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Πρώτη» επανέλαβε πως δεν ζήτησε στήριξη από κανένα κόμμα και επεσήμανε πως δεν θέλει το βράδυ των εκλογών να είναι ένα χρώμα στο χάρτη των αποτελεσμάτων.

Επίσης, ο κ. Λεκάκης τόνισε πως τα στελέχη της παράταξής του έχουν την εμπειρία στη διοίκηση και την αυτοδιοίκηση, αλλά η «Θεσσαλονίκη Πρώτη» είναι μια νέα προσπάθεια, ενώ επισήμανε πως τα θέματα της καθημερινότητας θα είναι η προτεραιότητά του.