Λορένη: Αυτά γίνονταν στο Power of Love μόλις έκλειναν οι κάμερες

Μπορεί να μην κέρδισε το Power of Love η Άννα Λορένη με τον αγαπημένο της Παναγιώτη Θεοφίλου, αλλά σίγουρα έχει πολλά να αποκαλύψει για το παιχνίδι αγάπης που συμμετείχε.

Σχετικά με τη συμμετοχή της στο Power of Love μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Άννα Λορένη στο 7 Μέρες TV.

Ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που χρειάστηκε να αντιμετωπίσετε;

«Οι δυσκολίες ήταν πολλές. Δυσκολευόμουν πολύ όταν έπρεπε να μιλάω για τους συμπαίκτες μου και να παίρνω θέση. Δεν είναι στο χαρακτήρα μου και καταπιεζόμουν».

Όταν έκλειναν οι κάμερες πώς ήταν τα πράγματα;

«Είχαμε μπει σε μια διαδικασία που δεν καταλαβαίναμε πότε έγραφαν οι κάμερες και πότε όχι. Ειδικά με τα κορίτσια ήμασταν συνέχεια μαζί. Το πρώτο που κάναμε ήταν να πηγαίνουμε στα social media και να βλέπουμε τα σχόλια του κόσμου. Κάποια μας έδιναν δύναμη και άλλα μας στενοχωρούσαν».

Ποιο σχόλιο σας στενοχώρησε;

«Στάθηκαν πολλοί στην καταγωγή μου… Καταλάβαινα δηλαδή ότι δεν με συμπαθούσαν όχι λόγω χαρακτήρα αλλά λόγω καταγωγής. Αυτό δεν με ενοχλούσε τόσο για μένα αλλά γιατί το έβλεπαν και άλλα παιδιά που στενοχωριούνταν επειδή μπορεί να είναι από την ίδια χώρα και καταλήγουν να βάζουν οι ίδιοι ταμπέλα στον εαυτό τους. Εγώ σε αυτή την ηλικία τα-έχω ξεπεράσει αυτά, έχω ζήσει και στο εξωτερικό που η καταγωγή δεν ενδιαφέρει κανέναν».

Ποια θα είναι τώρα η συνέχεια;

«Η αγάπη μου είναι η μόδα. Με ενδιαφέρουν πολύ και τα social media και έχω κάνει ένα κανάλι στο youtube. Από εκεί και πέρα, οι προτάσεις από την τηλεόραση δεν είναι πάντα στο χέρι μας. Αν μου γίνει μια πρόταση που θα με εκφράζει, θα το κάνω. Διαφορετικά, δεν θα κάνω τηλεόραση απλώς για να βρίσκομαι στο φακό».