“Λόγω Τιμής, 20 χρόνια μετά”. Βγήκε το τρέιλερ (vd)

Τους επτά φίλους και συμμαθητές από την Πάτρα, πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς “Λόγω Τιμής” που προβλήθηκε το 1997 στο Mega Channel το 1997 και αγαπήθηκε όσο λίγες σειρές, συναντάμε εκ νέου σήμερα.

« Κάποιοι έχουν μια επιτυχημένη καριέρα, κάποιοι άλλοι έχουν πληγεί από την κρίση της εποχής, άλλοι έχουν δημιουργήσει οικογένεια και παιδιά κι άλλοι έχουν εγκαταλείψει την πρωτεύουσα», γράφει μεταξύ άλλων σε ανάρτηση της στο διαδίκτυο η Μιρέλλα Παπαοικονόμου.

Η ίδια ανήρτησε και το trailer της σειράς «Λόγω τιμής» που μας μεταφέρει τη ζωή των ηρώων της σειράς 20 χρόνια μετά και έγινε χαμός.

«Είναι πολύ συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου αλλά και μεγάλη η δική μου συγκίνηση που ξαναμπαίνω στις ζωές των παιδιών, αυτών των χαρακτήρων που γέννησα και τόσο αγάπησα» είπε η σεναριογράφος. Παρακολουθούμε τις ζωές τους, τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά τους προβλήματα στην σημερινή ελληνική πραγματικότητα με έμφαση στην μεταξύ τους άρρηκτη φιλία, πιστοί σε ένα «Λόγω Τιμής» που έδωσαν 20 χρόνια πριν, πως ότι κι αν συμβεί θα παραμείνουν πάντα φίλοι.

25 χρόνια μετά με αφορμή, ένα περιστατικό όλοι οι φίλοι συναντώνται ξανά. Οι ζωές τους έχουν αλλάξει αλλά ο τηλεθεατής θα έχει τη δυνατότητα να δει σε φλας μπάκ τα χρόνια της αθωότητας.

Στο νέο «Λόγω τιμής» θα πρωταγωνιστήσει ο Άλκης Κούρκουλος, ο Κωσταντίνος Μαρκουλάκης, η Βίκυ Βολιώτη, ο Γ. Πυρπασόπουλος, η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Δημήτρης Αλεξανδρής, η Άννα Δημητρακοπούλου κ.α.

Η σκηνοθεσία είναι του Λάμπη Ζαρουτιάδη, στενού συνεργάτη της Μιρέλας Παπαοικονόμου.

Το παράδοξο στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι δεν έχει διευκρινιστεί το κανάλι το οποίο θα προβάλλει τη σειρά καθώς το Mega, στο οποίο προβλήθηκε αρχικά, τερματίζει τη λειτουργία του.