Λ. Αυγενάκης: «Ο “Κλεισθένης” καταστρέφει την αυτοδιοίκηση»

Μήνυμα στήριξης της ΝΔ προς τους δήμους και τις περιφέρειες έστειλε από την Αλεξανδρούπολη ο Λευτέρης Αυγενάκης, τονίζοντας πως ο «Κλεισθένης» καταστρέφει την αυτοδιοίκηση.

Μιλώντας σε αυτοδιοικητικούς φορείς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επισήμανε ότι η ΝΔ εμπιστεύεται τους αυτοδιοικητικούς.

«Είναι απολύτως ξεκάθαρο. Εμπιστευόμαστε τους Αυτοδιοικητικούς, εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην υπηρεσία, στην παραγωγή έργου, στην αντιμετώπιση ζητημάτων που πολλές φορές δεν περιέχονται στον χάρτη των υποχρεώσεώς τους. Όμως το κάνουν γιατί έχουν ανθρωπιά, φιλότιμο, αγαπούν τον τόπο τους και είναι ο πρώτος βαθμός εξουσίας που έρχεται σ’ επαφή με τον κόσμο» τόνισε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

«Η ΝΔ κινείται παντού»

Εξήγησε δε πως «η σημερινή συνάντηση εντάσσεται σε μια μεγάλη προσπάθεια, σ’ ένα μεγάλο οδοιπορικό που έχουμε ξεκινήσει με τη γραμματεία αυτοδιοίκησης του κόμματός μας, έχοντας προχωρήσει στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, την προηγούμενη Κυριακή, μέρος του Λεκανοπεδίου που πραγματοποιήσαμε μεσοβδόμαδα, σήμερα εδώ στην Ξάνθη και αύριο το μεσημέρι με τους αντίστοιχους Αυτοδιοικητικούς της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στην Κοζάνη. Η Ν.Δ. κινείται παντού. Βρισκόμαστε σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Εκπληρώνουμε τη στρατηγική και την εντολή του προέδρου μας, όλοι μας και εμείς οι συνεργάτες του, αλλά φυσικά και όλα τα στελέχη του κόμματος», σημείωσε χαρακτηριστικά.

“Μας αξίζει μια καλύτερη Ελλάδα”

Τέλος, τόνισε πως «Ελλάδα δεν είναι μονάχα η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, οι μεγάλες πόλεις. Ελλάδα είναι όπου αναπνέει Έλληνας και όπου υπάρχει ελληνισμός», διαβεβαιώνοντας πως «δεν θα σταματήσουμε να εργαζόμαστε μέχρις ότου πάμε σε εκλογές, αλλά με σκοπό να προετοιμαστούμε ώστε να είμαστε πολύ πιο χρήσιμοι, πολύ πιο δυνατοί, πολύ πιο έτοιμοι την επόμενη μέρα που θ’ αναλάβουμε τη διακυβέρνηση του τόπου. Μας αξίζει μια καλύτερη Ελλάδα και θα κάνουμε τα πάντα για να τη δημιουργήσουμε».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ