Μάκης Παπαδημητρίου: Στο νοσοκομείο με οξεία γαστρεντερίτιδα

Την πόρτα του νοσοκομείου πέρασε και ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Παπαδημητρίου, εκτός από τον Άκη Σακελλαρίου.

Ο λόγος για τον ταλαντούχο ηθοποιό Μάκη Παπαδημητρίου ο οποίος ενώ βρισκόταν στα Χανιά εν μέσω της περιοδείας του με τον θίασο από τις «Θεσμοφοριάζουσες», αναγκάστηκε να μεταφερθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο.

Η παράσταση που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη ακυρώθηκε, ωστόσο όπως θα δείτε σε όλες τις ανακοινώσεις που έγιναν στο Facebook η κατάσταση της υγείας του είναι πλέον καλύτερη μετά από τη σοβαρή περιπέτεια.

Το Δημοτικό Περιφερειακό θέατρο Κρήτης ανέφερε στις ανακοινώσεις του:

Αρχικά την Τετάρτη:

«Θ Ε Σ Μ Ο Φ Ο Ρ Ι Α Ζ Ο Υ Σ Ε Σ
του Αριστοφάνη

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
1/8/2018 ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ

To Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης ανακοινώνει την ακύρωση της αποψινής παράστασης 1/8, του έργου «ΘΕΣΜΟΦΟΡΙΑΖΟΥΣΕΣ» στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου λόγω οξείας γαστρεντερίτιδας του πρωταγωνιστή Μάκη Παπαδημητρίου.
Όλοι όσοι έχουν εισιτήρια για την αποψινή παράσταση μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν σε οποιαδήποτε από τις δύο επόμενες παραστάσεις Πέμπτη 2/8 και Παρασκευή 3/8/2018 (παρακαλούμε προσερχόμενοι στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου να περνάτε από το ταμείο ώστε να δοθεί νέα αριθμημένη θέση, το ταμείο θα ανοίξει στις 19:00), ενώ όσοι επιθυμούν να τα εξαργυρώσουν μπορούν να το πράξουν στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κρήτης, εργάσιμες ημέρες και ώρες».

Την Πέμπτη:

«Θ Ε Σ Μ Ο Φ Ο Ρ Ι Α Ζ Ο Υ Σ Ε Σ
του Αριστοφάνη

To Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης ανακοινώνει ότι κανονικά θα δοθεί σήμερα Πέμπτη 2/8 και αύριο Παρασκευή 3/8/2018 η παράσταση με το έργο «ΘΕΣΜΟΦΟΡΙΑΖΟΥΣΕΣ» του Αριστοφάνη στα Χανιά στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου και ώρα 21:30, μετά την ιατρική φροντίδα που παρασχέθηκε στον πρωταγωνιστή Μάκη Παπαδημητρίου, σε Κλινική των Χανίων, μετά το σοβαρό θέμα υγείας που αντιμετώπιζε χθες 1/8/2018, ο ηθοποιός.
Όλοι όσοι είχαν εισιτήρια για τη χθεσινή παράσταση 1/8, μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν σε οποιαδήποτε από τις δύο επόμενες παραστάσεις (παρακαλούμε προσερχόμενοι στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου να περνάτε από το ταμείο ώστε να δοθεί νέα αριθμημένη θέση, το ταμείο θα ανοίξει στις 19:00).
Όσοι επιθυμούν να τα εξαργυρώσουν μπορούν να το πράξουν έως την Παρασκευή 3/8, είτε από τα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κρήτης (εργάσιμες ώρες), είτε από το ταμείο του θεάτρου Ανατολικής Τάφρου και ώρα 19:00.».

Και εχθές, Παρασκευή:

«Θ Ε Σ Μ Ο Φ Ο Ρ Ι Α Ζ Ο Υ Σ Ε Σ
του Αριστοφάνη

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης ανακοινώνει ότι σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που είχαμε, ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής Μάκης Παπαδημητρίου αισθάνεται καλύτερα και η παράσταση με το έργο «ΘΕΣΜΟΦΟΡΙΑΖΟΥΣΕΣ» του Αριστοφάνη θα δοθεί κανονικά σήμερα Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018, στα Χανιά στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου και ώρα 21:30».