Μένιος Φουρθιώτης: Η νέα εκπομπή που ετοιμάζει στο «E» (pic)

Οι μέρες για την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν είναι λίγες, και ο Μένιος Φουρθιώτης με τη σειρά του, «ετοιμάζεται» για τη μάχη του ανταγωνισμού.

Ο Μάνιος Φουρθιώτης ήταν από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν έντονα την χρονιά που μας πέρασε. Η υπόθεση της παραμονής του στο Epsilon αλλά και η αποχώρηση της Αλεξάνδρας Τσόλκα από το πάνελ τον έκαναν αντικείμενο κουβέντας.

Ο ίδιος συνεχίζει ακάθεκτος στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη ενώ θα υπάρξουν αλλαγές και στο πάνελ της εκπομπής.

Ο Μένιος Φουρθιώτης μάλιστα αποκάλυψε ότι τη νέα σεζόν η εκπομπή του θα έχει άλλο όνομα. «Η νέα ομάδα είναι έτοιμη @meniosfourthiotis και 5 υπέροχες γυναίκες #nansinikolaidou @nanapalaitsaki @margie_lazarou @epolykarpou @vivipapoutsaki Ερχόμαστε το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στο @epsilon_tv με όλα νέα …. όνομα εκπομπής , θεματολογία και πολλές πολλές εκπλήξεις που θα τις δείτε στην Πρεμιέρα ❤️?» ανέφερε σε ανάρτησή του στο Instagram.

Στην ομάδα της εκπομπής επιστρέφει η Νανά Παλαιτσάκη. Η πολύπειρη δημοσιογράφος εντάσσεται και πάλι στο πάνελ έναν χρόνο μετά την αποχώρησή της για να μεταβεί στο Λος Άντζελες. Στην εκπομπή παραμένουν οι Νάνσυ Νικολαΐδου, Έλενα Πολυκάρπου, Μάρτζι Λαζάρου και Βιβή Παπουτσάκη.

Υπομονή μέχρι τις 8 Σπετεμβρίου όπου θα γίνει η αποκάλυψη των αλλαγών στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη.