Μήνυμα οργής από την Πρωτοψάλτη για την τραγωδία της χώρας!

Κανέναν δεν άφησε ασυγκίνητο η τραγωδία που ζει η χώρα μας τις τελευταίες ώρες. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με ένα μήνυμα οργής θέλησε να εκφράσει την αγωνία της για την κατάσταση.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη θέλοντας να εκφράσει τον πόνο που βιώνει βλέποντας τη χώρα να τυλίγεται στις φλόγες, έστειλε ένα μήνυμα οργής μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Τα λόγια της δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο.

«Δικοί μας άνθρωποι, δικοί μας συνάνθρωποι σε μια νύχτα αγωνίας, οργής και φόβου. Κάηκε η χώρα, κάηκε η ηθική μας, απανθρακώθηκε η ψυχή μας. Τι σημασία έχουν οι παραιτήσεις (αν γίνουν). Τι σημασία έχουν οι ίδιες εικόνες που βλέπουμε κάθε χρόνο… (θα τις ξεχάσουμε). Σημασία έχει να αλλάξουμε. Εμείς -ξέρετε… τα τσιγάρα, τα BBQ, οι οξυγονοκολλήσεις, τα χόρτα που αφήνουμε… η απληστία συμφερόντων. Όλα αυτά τα φοβερά αμαρτήματα σε μια κοινωνία που αυτοπυρπολείται σε όλα….

Απανθρακώθηκε το μυαλό μας και η ηθική. Αυτή την ευλογημένη ΧΩΡΑ την αφήσαμε απροστάτευτη από όλους … κάτοικους και ξένους .Τι κι αν φωνάζουν ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ οι πυροσβέστες για έλλειψη μέτρων -εφοδίων – υλικών και ανθρώπων εκπαιδευμένων τι κι αν φωνάζουν όλα SOS… ΟΛΑ παραμένουν «ανύπαρκτα». Η όμορφη Ελλάδα όμορφα καίγεται και πνίγεται. Δεν χρειαζόμαστε κύριοι καμία κροκοδείλια δήλωση. Μας αφήνει αδιάφορους. Πράξεις θέλουμε που να μιλούν… Αχ Ελλάδα μου δεν χρειάζεται πόλεμος, τον δημιουργούμε μόνοι μας. Χώρα μου αγαπημένη, συνάνθρωποι μου συγνώμη… συλλυπητήρια. Ο καθένας ας σκεφτεί και ας πράξει».