«Μαλλί με μαλλί» οι κοπέλες του MasterChef! (vd)

Στο παιχνίδι μαγειρικής της ελληνικής τηλεόρασης, το MasterChef, έχουν απομείνει μόνες μεταξύ αντρών μόνο 2 κοπέλες. Σε τέτοιες περιπτώσεις ή που θα γίνουν δυο γυναίκες οι καλύτερες φίλες ή που θα αρχίσουν οι εντάσεις μεταξύ τους.

Οι δυο κοπέλες που θέλουν να κατακτήσουν τον τίτλο του MasterChef δεν ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους και αυτό το καταλαβαίνεις με την πρώτη ματιά. Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τα πρώτα στάδια της κόντρας τους.

Εχθές οι υποψήφιοι σεφ έπρεπε να συμμετέχουν σε ένα τεστ δημιουργικότητας λίγο διαφορετικό από ό,τι έχουν συνηθίσει. Έπρεπε να διαλέξουν ανάμεσα στα υλικά του λευκού και του κόκκινου κουτιού που είχαν μπροστά τους. Μόνο που τους ανακοίνωσαν τι περιέχει το ένα από τα δυο κουτιά, αφήνοντας τα υλικά του κόκκινου για έκπληξη.

Η μόνη που επέλεξε να παίξει «safe» με τα υλικά που γνώριζε και επιπλέον με 15 λεπτά περισσότερα ήταν η Γωγώ, οι υπόλοιποι έπρεπε να την παρακολουθήσουν από τον εξώστη μέχρι να ολοκληρωθεί ο περισσότερος χρόνος που είχε.

Σε κάποιο σημείο τη ρώτησαν αν θέλει κάποια βοήθεια και αυτή απάντησε ότι θα ήθελε να της τραγουδήσουν. Τότε η Ηλέκτρα άρχισε να τραγουδά μέχρι που απότομα τη διέκοψε η Γωγώ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εκτός από την Ηλέκτρα! Έχω βαρεθεί να την ακούω να τραγουδάει»

Τότε οι υπόλοιποι άρχισαν να πειράζουν την Ηλέκτρα και εκείνη απάντησε: Και εγώ έχω βαρεθεί να σε ακούω να μιλάς».

Δείτε το στιγμιότυπο: