Μαξίμου: «Εύλογα αγχώνεται ο κ. Μητσοτάκης για τη ΔΕΘ»

«Έχουν κάθε λόγο να αγχώνονται για τη ΔΕΘ και να προεξοφλούν δήθεν “παροχολογία”», είναι η αιχμηρή απάντηση του Μαξίμου στις δηλώσεις της κ. Σπυράκη.

«Το μόνο ψέμα που υπάρχει είναι τα καταστροφολογικά σενάριά τους, αφού η χώρα είναι πλέον εκτός μνημονίων, η οικονομία υπεραποδίδει και υπάρχει η δυνατότητα ελάφρυνσης των πολιτών και ενίσχυσης του κοινωνικού κράτους χωρίς να αμφισβητείται η επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων», σημειώνει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Εύλογα αγχώνεται ο κ. Μητσοτάκης»

Παράλληλα, σημειώνει πως ο κ. Μητσοτάκης αγχώνεται εύλογα χωρίς το «άλλοθι» των μνημονίων, «γιατί οι πολίτες θα βλέπουν κάθε μέρα και πιο ξεκάθαρα, ποιος θέλει να ρημάξει το κοινωνικό κράτος και τη δημόσια ασφάλιση και ποιος να ενισχύσει τους πολλούς και τον κόσμο της εργασίας».

«Όσο για το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΝΔ που επικαλείται ο κ. Μητσοτάκης, ας αρκεστεί για τα επόμενα πέντε χρόνια στην αντιπολίτευση και σε ένα σχέδιο μήπως και ξεπληρώσει τα 200 εκατ. ευρώ φέσια του κόμματός του, αντί να ψάχνει τρόπο να τα διαγράψει», καταλήγει η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου.