Μαξίμου: «Ηθικός αυτουργός ο κ. Μητσοτάκης της μαύρης προπαγάνδας»

Σκληρή επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε το Μέγαρο Μαξίμου, χαρακτηρίζοντας τον πρόεδρο της ΝΔ ως «ηθικό αυτουργό της μαύρης προπαγάνδας».

«Η αναπαραγωγή της συκοφαντικής αθλιότητας του “Φιλελεύθερου” από τον κ. Μητσοτάκη, απλώς αποδεικνύει για άλλη μια φορά, την αθεράπευτη ροπή του προς τον λαϊκισμό», σημείωσαν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου, με αφορμή αναφορές του προέδρου της Ν.Δ., ο οποίος καταλόγισε στην κυβέρνηση πως πήρε 1,6 δισ. ευρώ και έφτιαξε στη Μόρια «τον αθλιότερο καταυλισμό προσφύγων στον κόσμο, όπως λένε πλέον τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης».

«Ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει τη λάσπη»

Σε σχόλιό τους, οι κύκλοι του Μαξίμου ανέφεραν πως «τη στιγμή που η χώρα πληρώνει από το υστέρημά της, για να αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη προσφυγική κρίση της Ευρώπης μετά τον πόλεμο, ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει τη λάσπη, αντί να προσφύγει στον εισαγγελέα, αν πιστεύει και στο ελάχιστο όσα ως αρχισυντάκτης μιας τοξικής εφημερίδας ”αποκαλύπτει”».

Κατά τους ίδιους κύκλους, «ο αρχηγός της Ν.Δ. είναι ηθικός αυτουργός μιας κατά συρροή κίτρινης δημοσιογραφίας, η οποία υποβιβάζει την ενημέρωση σε συκοφαντική επιχείρηση. Είναι όμως και ηθικός αυτουργός της μαύρης προπαγάνδας, αποτέλεσμα της οποίας υπήρξε η φασιστική επίθεση σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ».

«Προφανώς, όσο ξεφουσκώνουν οι αυταπάτες του για τους συσχετισμούς στην κοινωνία, τόσο θα πρέπει να περιμένουμε ότι θα φουσκώνει ο λαϊκισμός, το κύμα λάσπης, και η ακροδεξιά πόλωση από τον ίδιο, και την ακροδεξιά παρέα, που έχει εγκαταστήσει στην κορυφή της Ν.Δ.», κατέληξαν οι ίδιες κυβερνητικές πηγές.