Μαξίμου: «Θα έχει ο κ. Μητσοτάκης το θάρρος να ξεκολλήσει το βούρκο;»

«Βολές» κατά της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπολύει το Μαξίμου, με αφορμή τις δηλώσεις για τον πατέρα του Αλέξη Τσίπρα και τη φωτογραφία που έδειξε σε τηλεοπτικό πάνελ ο Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού κάνει λόγο για «κατήφορο» που έχουν επιβάλλει οι «ακροδεξιοί σύμβουλοι και συνεργάτες» του προέδρου της ΝΔ και τον ρωτά αν θα έχει «το πολιτικό θάρρος να ξεκολλήσει από το βούρκο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μαξίμου:

«Δύο μέρες μετά την αθλιότητα του κ. Μητσοτάκη να επιτεθεί στη Βουλή στον θανόντα πατέρα του Πρωθυπουργού, αναπαράγοντας τα fake news φασιστοφυλλάδων, στελέχη της ΝΔ, όπως ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Κεφαλογιάννης, συνεχίζουν να αναπαράγουν τα χουντικής κοπής ψεύδη.

Ο τελευταίος έφθασε μέχρι και στο σημείο να παρουσιάζει φωτογραφίες εποχής με άσχετους ανθρώπους δίπλα στους πρωτεργάτες του πραξικοπήματος, ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για τον πατέρα του Πρωθυπουργού.

Επειδή, ο κατήφορος στον οποίον έχουν επιβάλει την πολιτική ζωή του τόπου οι ακροδεξιοί σύμβουλοι και συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη, έχει και ένα όριο, αναρωτιόμαστε:

Θα έχει το πολιτικό θάρρος να συνειδητοποιήσει το ατόπημα που διέπραξε, βάζοντας ένα τέλος στον κατήφορο;

Θα έχει το πολιτικό θάρρος να ξεκολλήσει από τον βούρκο, επιλέγοντας να αντιπαρατεθεί με επιχειρήματα στα μείζονα προβλήματα που απασχολούν τον ελληνικό λαό;

Ή θα συνεχίσει να κυλιέται στη λάσπη;».