Μαξίμου: «ο κ. Μητσοτάκης να μην κοιτάει το είδωλό του στον καθρέφτη»

Αιχμηρή ανακοίνωση με στόχο τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξέδωσε το Μέγαρο Μαξίμου, σχετικά με τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ.

«Ο κ. Μητσοτάκης, αφού έστειλε στα καφέ των Βρυξελλών το ισχυρό του τζόκερ, την εκπρόσωπό του κ. Σπυράκη, προκειμένου να καθησυχάσει τον κ. Ζάεφ ότι είναι υπέρ της λύσης, στη συνέχεια εντός Ελλάδας άλλαξε γραμμή για χάρη του αρλεκίνου των τηλεπαραθύρων, ακροδεξιού αντιπροέδρου του, κ. Γεωργιάδη» αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση, «ενώ όλη η Ευρώπη έχει πάρει χαμπάρι ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν πολιτεύεται με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, αλλά με το άγχος της ακροδεξιάς πτέρυγας της ΝΔ, στην οποία έχει παραδώσει τα κλειδιά, έχει το θράσος να κατηγορεί την κυβέρνηση που βγάζει τη χώρα από την κρίση, ενισχύει το γεωπολιτικό της ρόλο και σταθεροποιεί τα Βαλκάνια».

«Κάποιος να του πει επειγόντως, όταν κάνει δηλώσεις στο autocue, να μην κοιτάει το είδωλό του στον καθρέφτη» καταλήγει το σχόλιο του πρωθυπουργικού Γραφείου.