Μαυρίδης: Το… υπονοούμενο για την πίσω όψη της Ράλλη (pic)

Το «talk of the town» έχουν γίνει Νικολέτα Ράλλη και Γιώργος Μαυρίδης, καθώς η φήμη του έρωτά τους ολοένα και γίνεται πιο έντονη στην ελληνική show biz.

Ο έρωτας και η επιτυχία δεν κρύβονται και το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής τηλεόρασης φαίνεται ότι τα έχουν και τα δύο και πολύ δύσκολα θα μπορέσουν πια να τα κρύψουν. Ειδικά αν ο ένας από τους δύο είναι λίγο πιο εκδηλωτικός και δεν συγκρατείται ούτε στα social media, σε αναρτήσεις μάλιστα της συντρόφου του.

Ο λόγος για τους Γιώργο Μαυρίδη και Νικολέττα Ράλλη που ξεκίνησαν να απασχολούν τις τελευταίες εβδομάδες τα μέσα με τη φημολογούμενη σχέση τους και πλέον οι ενδείξεις έχουν αρχίσει και πληθαίνουν. Σε αυτό οφείλεται μάλιστα ο ίδιος ο 40χρονος παρουσιαστής.

Η Νικολέττα Ράλλη ανέβασε μία φωτογραφίας της με μαγιό ευχαριστώντας τους ακόλουθούς της στο Instagram γιατί έφτασαν τους 200.000 και άφησε το ακόλουθο μήνυμα.

«I love you too Χρησιμοποιώντας αυτή την φωτό με το αγαπημένο μου μπλε, το ελλαδι και κοιτώντας μπροστά, σας ευχαριστώ που κάναμε #kalokairimazi10 αλλά και για τις δυο φθινοπωρινές εβδομάδες που μας μένουν.»

Ο tattoo artist δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη αυτήν την ανάρτηση αφού στη φωτογραφία η παρουσιάστρια και μοντέλο ποζάρει με το λευκό μαγιό της πλάτη δείχνοντας το καλλίγραμμο κορμί της με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου.

Δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο ότι όλα τα βλέμματα των followers δεν θα έπεφταν στον αριθμό των 200k αλλά στην πίσω πλευρά του σώματος της όμορφης παρουσιάστριας. Και το έκανε όπως ξέρει, με χιούμορ και ευθύτητα στα σχόλια της ανάρτησης.

Δείτε τη φωτογραφία:

Γιώργος Μαυρίδης: Το σχόλιο του με... υπονοούμενο για την πίσω όψη της Νικολέττας Ράλλη (Pics)