Μεγάλο «φάουλ» ο Σφακιανάκης! Τίναξε το πρόγραμμα με την Πάολα

Αποχώρηση – βόμβα από το σχήμα Νότης Σφακιάκης – Πάολα – Παπαδόπουλος καλούνται να διαχειριστούν οι ιθύνοντες του νυχτερινού κέντρου «Γκάζι Live».

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος ήταν εκείνος που… τα βρόντηξε κι έφυγε μία ανάσα πριν την πρεμιέρα που έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή, καταγγέλλοντας τη συμπεριφορά του τραγουδιστή και ρίχνοντας δίκιο στη Δέσποινα Βανδή που μερικά χρόνια πριν είχε κάνει ακριβώς το ίδιο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανάρτησή του, ο Σφακιανάκης παρά την αρχική τους συμφωνία, τον «έκοψε» άνευ λόγου από το δεύτερο, λαϊκό πρόγραμμα του μαγαζιού, με τον ίδιο να παίρνει την απόφαση να αποχωρίσει για λόγους αξιοπρέπειας.

Όχι, όμως, χωρίς να κατακεραυνώσει (και) διαδικτυακά τον Σφακιανάκη.

Η ανάρτησή του

«Αγαπητοί φίλοι, αύριο Παρασκευή ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα μας στο ‘Γκάζι live’ με το Νότη Σφακιανάκη και την αγαπημένη μου Πάολα. Δυστυχώς, χθες βράδυ, δύο μόλις μέρες πριν από την πρεμιέρα μας, ενημερώθηκα από τον μαέστρο ότι ο Νότης Σφακιανάκης αποφάσισε να κόψει το δεύτερο μου πρόγραμμα – κάτι, ωστόσο, που είχαμε συμφωνήσει εξαρχής.

Εκπλάγηκα και απογοητεύτηκα ταυτόχρονα – προσπάθησα να μην θυμώσω και να παραμείνω ψύχραιμος. Τελικά, μάλλον, επαληθεύονται όλα όσα ακούγονται και λέγονται κατά καιρούς για τον Νότη Σφακιανάκη – αν και είχα κάθε καλή πρόθεση γι’ αυτή τη συνεργασία, εξού και στο παρελθόν, πριν από 6 χρόνια, του είχα γράψει τη μουσική σε τραγούδι του, με μεγάλο σεβασμό σ’ αυτή τη σπουδαία λαϊκή φωνή.

Όμως -όπως λειτουργούσα ανέκαθεν- όταν δεν με σέβονται σε μια συνεργασία, επιλέγω να αποχωρώ και να διατηρώ την αξιοπρέπειά μου.