Μελισσανίδης: Εμείς δεν βγάλαμε προπονητή σε καροτσάκι και με δίχτυ από το κομμωτήριο

Επικές δηλώσεις από τον Δημήτρη Μελισσανίδη μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟ. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ αναφέρθηκε σε όλα όσα έγιναν στην Τούμπα και όσα ακολούθησαν.

“Δηλαδή εγώ όταν είδα τρία μέτρα οφσάιντ στο Κύπελλο τι έπρεπε να κάνω;” αναρωτήθηκε και στη συνέχεια έριξε την ατάκα-έπος: “Εμείς δεν βγάλαμε προπονητή σε καροτσάκι και με δίχτυ από το κομμωτήριο” τόνισε αναφερόμενος στον τρόπο που πήρε ο ΠΑΟΚ το περσινό ντέρμπι με τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Μελισσανίδης

Για τη νίκη στο ντέρμπι: «Η ατμόσφαιρα ήταν όπως έπρεπε να είναι, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι μετά από πολλά χρόνια. Έχουμε λίγο ακόμα».

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Νομίζω είμαστε πολύ κοντά. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να γίνουν. Θέλω να πιστεύω ότι είμαστε πολύ κοντά.

Για το ότι η ΑΕΚ δεν ήταν φαβορί για τον τίτλο: «Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια κανείς δεν ήταν φαβορί. Πριν λίγο καιρό τέσσερις ομάδες διεκδικούσαν το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η διαφορά και έτσι πρέπει να συνεχίσει».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός: «Ο Παναθηναϊκός τραβάει ανηφόρα, αλλά είναι μεγάλη ομάδα, θα βρεί το δρόμο της και πρέπει να τον βρει. Χρειάζεται να υπάρχει στην κατηγορία. Είναι μεγάλο όνομα και θα είναι απώλεια γενικά για το ποδόσφαιρο».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Επειδή πολλά λέγονται, η ΑΕΚ δεν έχει δημιουργήσει τίποτα. Μπήκε να παίξει το παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές παίκτες κοιμήθηκαν με -5 και χωρίς κόσμο και ξύπνησαν με -2 και κόσμο. Δεν είπαμε τίποτα, οι παίκτες μπήκαν να παίξουν. Έγινε αυτή η φάση. Δεν θα πω αν είναι οφσάιντ ή όχι. Πενήντα-πενήντα είναι. Το έδωσαν οφσάιντ, τι πρέπει να κάνουμε; Εγώ τι πρέπει να πω για το κύπελλο που ήταν τρία μέτρα οφσάιντ; Έπρεπε να μπουκάρουμε κι εμείς μέσα; Είναι μια κακή στιγμή και για τον ΠΑΟΚ. Εμείς ούτε με καρότσια βγάλαμε προπονητές, ούτε βάλαμε στους προπονητές μας δίχτυ λες και βγήκε από το κομμωτήριο».