Μητσοτάκης από Κιλκίς: Η ΝΔ θα καταψηφίσει τη συμφωνία

Ισχυρό μήνυμα προς την κυβέρνηση έστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης από το Κιλκίς, όπου βρίσκεται σήμερα στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στη Βόρεια Ελλάδα.

Σε δήλωση του ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε εκ νέου ότι το κόμμα του θα καταψηφίσει την κύρωση της συμφωνίας Τσίπρα – Ζάεφ, όταν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος την φέρουν στη Βουλή των Ελλήνων.

Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής:

«105 χρόνια μετά τη μάχη του Κιλκίς, τιμούμε αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για την Πατρίδα, σε μια από τις πιο αιματηρές μάχες του 20ου αιώνα.

Επισκέπτομαι τη Μακεδονία σε μια συγκυρία συναισθηματικά φορτισμένη. Μετά τα προκλητικά πανηγύρια των Πρεσπών, ολοένα και περισσότεροι Έλληνες καταλαβαίνουν ότι η κακή συμφωνία την οποία υπέγραψαν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Ζάεφ, έχει ήδη αρχίσει και παράγει αποτελέσματα.

Ο κ. Τσίπρας και η κυβερνητική πλειοψηφία εκχώρησαν στη γειτονική χώρα κάτι το οποίο καμία προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε συζητήσει: Τη “Μακεδονική εθνότητα” και τη “Μακεδονική γλώσσα”.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, παρέστη σήμερα Πέμπτη, 21 Ιουνίου, στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 105η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης του Κιλκίς.