ΙΝΤΙΜΕ

Μητσοτάκης: «Στις 26 Μαΐου οι εθνικές εκλογές»

Μιλώντας στη σύσκεψη με τους νέους γραμματείς του κόμματος της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε στην εκτίμηση ότι οι εθνικές εκλογές  θα συμπέσουν με τις ευρωεκλογές και θα διεξαχθούν στις 26 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο Κ. Μητσοτάκης ευχήθηκε καλή συνέχεια στους παλιούς και καλή δύναμη στους καινούργιους γραμματείς και συμπλήρωσε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ, ειδικά τα νέα μέλη του κομματικού μας επιτελείου για τη συμμετοχή σε αυτή την κοινή προσπάθεια την οποία συνεχίζουμε. Έχουμε μπροστά μας πολλή δουλειά, έχουμε κάτι παραπάνω από 100 ημέρες μέχρι το ορόσημο των εκλογών της 26ης Μαΐου, διότι εκεί ξέρουμε μετά βεβαιότητας ότι θα γίνουν εκλογές. Και έχουμε πάρα πολλή δουλειά μπροστά μας σε όλα τα πεδία οπότε να πω και πάλι καλή δύναμη και θα με βλέπετε και εμένα πολύ συχνά και θα σας κρατάμε σε εγρήγορση».

Επίσης συμπλήρωσε ότι «είστε όλοι έμπειρα στελέχη και χαίρομαι πάρα πολύ που σας έχουμε μαζί. Και ειδικά, τώρα για το κομμάτι της νέας Γραμματείας Ποιότητας Ζωής, χαίρομαι ιδιαίτερα που έχουμε μαζί μας την Ξένια Παπασταύρου και πιστεύω ότι με αυτό το τρίγωνο το οποίο συνδυάζει ποιότητα ζωής, την εξαιρετική δουλειά την οποία έχει κάνει ο Γιώργος Σταμάτης με την Γραμματεία την οποία μετονομάσαμε – νομίζω με το σωστό της όνομα –και τη δουλειά που έχει κάνει η Μαρία Συρεγγέλα στο κομμάτι της οικογενειακής πολιτικής αποδεικνύουμε έμπρακτα το κοινωνικό μας πρόσωπο».