Μπουτάρης για παραίτηση Γούλα: Προσπάθησα να την μεταπείσω

Την λύπη του για την απόφαση της Καλυψώς Γούλα να παραιτηθεί από την θέση του προέδρου του δημοτικού αλλά και από την υποψηφιότητά της για δήμαρχος Θεσσαλονίκης εκφράζει σε ανακοίνωσή του ο Γιάννης Μπουτάρης.

Μάλιστα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης αναφέρει στην ανακοίνωσή του ότι η Καλυψώ Γούλα παραιτήθηκε παρά την προσπάθειά του να την μεταπείσει και την ευχαριστεί για τη σημαντική και πολυετή της προσφορά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Με λύπη μου πληροφορήθηκα την απόφαση παραίτησης της Καλυψώς Γούλα, παρά την προσπάθειά μου να τη μεταπείσω.

Την ευχαριστώ ιδιαίτερα για την πολυετή και σημαντική προσφορά της από τις θέσεις που υπηρέτησε την «Πρωτοβουλία» και τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν οι κατά νόμον διαδικασίες που αφορούν τη συνέχιση της ομαλής λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου (εκλογή νέου προέδρου, αντικατάσταση δημοτικού συμβούλου).

Σύντομα, εξάλλου, θα κληθεί η Δημοτική Ομάδα της «Πρωτοβουλίας» προκειμένου να ενημερωθεί και να ληφθούν συλλογικές αποφάσεις που προέκυψαν.

Η «Πρωτοβουλία» ως Διοίκηση θα συνεχίσει και θα ολοκληρώσει τη θητεία της με την ευθύνη που απαιτείται απέναντι στους δημότες  και τις υποχρεώσεις  του Δήμου Θεσσαλονίκης”