Μ. Αντωνίου: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έτρωγαν κι έπιναν, τι ακριβώς γιόρταζαν;

«Το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υλοποιεί πλέον ξεδιάντροπα τα ανομολόγητα σχέδιά του. Σήμερα στις Πρέσπες οι Τσίπρας-Κοτζιάς με το στυλό του Καμμένου παρέδωσαν τη Μακεδονία μας στα Σκόπια» δήλωσε η βουλευτής Καστοριάς της ΝΔ Μαρία Αντωνίου μετά τη σημερινή υπογραφή στις Πρέσπες για την ονοματολογία των Σκοπίων.

«Την ίδια ώρα στο Πισοδέρι οι πραιτωριανοί του καθεστώτος χτυπούσαν αδιάκριτα και ανελέητα Έλληνες και Ελληνίδες, που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για την αγοραπωλησία της Μακεδονίας μας.» προσθέτει η κ. Αντωνίου.

Ολόκληρη η δήλωση έχει ως εξής:

«Το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υλοποιεί πλέον ξεδιάντροπα τα ανομολόγητα σχέδιά του. Σήμερα στις Πρέσπες οι Τσίπρας-Κοτζιάς με το στυλό του Καμμένου παρέδωσαν τη Μακεδονία μας στα Σκόπια. Και άκουγαν ατάραχοι χαμογελώντας από ικανοποίηση τον Ζάεφ να μιλάει για Μακεδόνες.

Την ίδια ώρα στο Πισοδέρι οι πραιτωριανοί του καθεστώτος χτυπούσαν αδιάκριτα και ανελέητα Έλληνες και Ελληνίδες, που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για την αγοραπωλησία της Μακεδονίας μας. Από τις Πρέσπες μέχρι το Πισοδέρι μαύρες μέρες ντροπής για την πατρίδα και τη Δημοκρατία μας.

Και τώρα τι κάνουμε;

Η απάντηση είναι μία και την ξέρει ο Ελληνισμός στην μακραίωνη ιστορία του. Ο αγώνας συνεχίζεται. Με μεγαλύτερη ορμή, με μεγαλύτερη ένταση, αλλά και με νηφαλιότητα και ψυχραιμία. Μέχρι την τελική νίκη. Που δε μπορεί – το θέλει κι ο Θεός – και αυτή τη φορά θα’ ναι δική μας.

Υ.Γ. Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που μες τη καλή χαρά, που έτρωγαν κι έπιναν, τι ακριβώς γιόρταζαν;»