Μ. Λαζαρίδης: Ο Κυρ. Μητσοτάκης διαθέτει ρεαλιστικό σχέδιο και όραμα για το αύριο της χώρας

ροη

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαθέτει ρεαλιστικό σχέδιο και όραμα για το αύριο της χώρας. Γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να αλλάξει για να μπορέσει η πατρίδα μας να πάει μπροστά», τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Κυριακάτικη Δημοκρατία» ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης.

«Το αναπτυξιακό μας πλάνο περιλαμβάνει μείωση της φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών, προσέλκυση επενδύσεων που θα δημιουργήσουν χιλιάδες νέες ποιοτικές και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας και ένα πιο φιλικό, πιο λειτουργικό και πιο επιτελικό Κράτος», αναφέρει ο κ. Λαζαρίδης και προσθέτει: «Παράλληλα, είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε σε καίριες παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Στοχευμένες δράσεις στην Παιδεία, την Υγεία, το Περιβάλλον, τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό. Δεύτερον, ήδη, ο πρωθυπουργός έχει δείξει στην πράξη τόλμη, αποφασιστικότητα και ταχύτητα. Το πρώτα νομοσχέδια κατατέθηκαν ήδη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με γοργό και σίγουρο βηματισμό δίνει με έμφαση το στίγμα του από τις πρώτες ημέρες διακυβέρνησης. Δεν θα αφήσουμε καμία μέρα να πάει χαμένη. Δουλεύουμε σκληρά για να αλλάξουμε την Ελλάδα».

Για το θέμα του ασύλου ο κ. Λαζαρίδης επισημαίνει: «Η εντολή που έλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 7 Ιουλίου είναι ξεκάθαρη. Να προχωρήσει άμεσα σε μεταρρυθμίσεις που θα επιτρέψουν στην Ελλάδα να προχωρήσει μπροστά και να πάψει να μένει αγκιστρωμένη σε αντιλήψεις του χθες. Ο πρωθυπουργός με τρόπο ξεκάθαρο σε όλες του τις τοποθετήσεις τόσο για τη δημόσια ασφάλεια όσο και για την Παιδεία, τόνιζε προεκλογικά προς όλες τις κατευθύνσεις ότι θα προχωρήσει στην κατάργηση του ασύλου της ανομίας. Δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να λυμαίνεται τα δημόσια πανεπιστήμια. Τα πανεπιστήμια θα αποδοθούν στους φοιτητές, τους καθηγητές και το διοικητικό προσωπικό τους. Γιατί σε αυτούς ανήκουν και όχι στους μπαχαλάκηδες και στους εμπόρους ναρκωτικών».

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.