Νέα επίθεση Αντώναρου σε Μητσοτάκη και ΝΔ

Ακόμη ένα «χτύπημα» του Ευάγγελου Αντώναρου κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ μέσω Facebook. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή υποστηρίζει πως ο πρόεδρος της ΝΔ έχει αναφέρει σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις του με στελέχη του Λαϊκού Κόμματος, πως θα στηρίξει την κύρωση της συμφωνίας με τα Σκόπια.

Μάλιστα, ο κ. Αντώναρος χαρακτηρίζει «άπειρο στην εξωτερική πολιτική» τον κ. Μητσοτάκη και δε διστάζει να κάνει λόγο και για «παιδική χαρά που τον περιστοιχίζει».

Αναλυτικά η ανάρτηση Αντώναρου για Μητσοτάκη:

«Οι μισές κι όχι πειστικές διαψεύσεις της Πειραιώς για τις διαβεβαιώσεις Μητσοτάκη στους Ευρωπαίους εταίρους της χώρας αποδεικνύουν σε ποια δύσκολη θέση έχει φέρει η σημερινή αναποφάσιστη και παραπαίουσα ηγεσία τη Νέα Δημοκρατία.

Αποκαλύπτω λοιπόν σήμερα:

Σύμφωνα με πολύ αξιόπιστες πηγές που έχω στις Βρυξέλλες και το Βερολίνο, ο κ. Μητσοτάκης θα πιεσθεί το αμέσως επόμενο διάστημα να πει δημόσια ό,τι έχει πει -κυρίως στους εκπροσώπους του Λαϊκού Κόμματος – σε κατ’ ιδίαν συνομιλίες και κλειστές συνεδριάσεις. ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ.

Χθες, μόλις κορυφαίος παράγοντας του κυβερνητικού Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος στο Βερολίνο μού είπε στο τηλέφωνο: “Mitsotakis hat uns neulich auf Anfrage ausdruecklich zugesichert, dass er und seine Partei der kuenftigen Ratifizierung eines Abkommens positiv, und zwar aktiv, gegenueberstehen werden”.

Στα ελληνικά: “Ο Μητσοτάκης μας διαβεβαίωσε πρόσφατα κατόπιν σχετικού ερωτήματος απερίφραστα ότι ο ίδιος και το κόμμα του θα αντιμετωπίσουν τη μελλοντική κύρωση της συμφωνίας θετικά, παίρνοντας μάλιστα ενεργό θέση”.

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Με τους Γερμανούς που τον δίνουν ψυχρά δεν είναι σε θέση να παίζουν ο άπειρος στην εξωτερική πολιτική Μητσοτάκης και η παιδική χαρά που τον περιστοιχίζει.

Γι’ αυτό είναι καλό να ξεκαθαρίσει τι θα κάνει όταν έρθει η συμφωνία στη Βουλή. Είτε είναι πρωθυπουργός είτε όχι.

Ο κόσμος εντός κι εκτός χώρας τον έχει καταλάβει.

ΥΓ. Τα ίδια περί στήριξης λέει ο κ. Μητσοτάκης και στους πρέσβεις των περισσοτέρων σημαντικών χωρών στην Αθήνα».