Όλοι θέλουμε να κάνουμε μπάνιο στο σπίτι της Oprah Winfrey! (vd)

Το μπάνιο για ορισμένους είναι απλά μια συνήθεια και για άλλους αποτελεί ιεροτελεστία, καθώς είναι ένας τρόπος χαλάρωσης. Στη δεύτερη ομάδα ανθρώπων που αγαπάνε το μπάνιο ανήκει και η Oprah Winfrey, η λαμπερή παρουσιάστρια.

Η Oprah Winfrey είναι γνωστό ότι είναι πάρα πολύ πλούσια και έχει τη δυνατότητα να κάνει σπατάλες σε πράγματα που ούτε θα μας περνούσαν από το μυαλό. Αφού, λοιπόν όπως η ίδια ανέφερε το μπάνιο είναι η αγαπημένη της συνήθεια, ξόδεψε αρκετά χρήματα για να αποκτήσει την καλύτερη μπανιέρα.

«Έχω μια χειροποίητη μπανιέρα» ανέφερε  η Oprah Winfrey στον James Corden, όπου ήταν καλεσμένη. Στη συνέχεια αποκάλυψε πως η μπανιέρα της είναι τόσο ευρύχωρη που χωρούν αρκετοί άνθρωποι και πως είναι σκαλισμένη από μάρμαρο και όνυχα.

Φυσικά, κάτι τέτοιο θα μπορούσε να το αποκτήσει ο καθένας που θα είχε τη δυνατότητα να δώσει λίγα παραπάνω χρήματα. Δεν θα μπορούσε όμως εύκολα κάποιος να ζητήσει το παρακάτω: «Ωστόσο, είναι σκαλισμένη στο σχήμα του σώματός μου», συνέχισε η τηλεοπτική περσόνα αφήνοντας άναυδο τον James Corden που την εκλιπαρούσε να σταματήσει.

Ο λόγος της συγκεκριμένης σπατάλης είναι τα δύσκολα παιδικά της χρόνια όπως ισχυρίστηκε αργότερα η παρουσιάστρια: «Ειλικρινά, προήλθε από το γεγονός ότι μεγάλωσα με τον πατέρα μου, σε ένα μικρό σπίτι όπου όλοι μοιραζόμασταν την ίδια μπανιέρα»  και πρόσθεσε: «Όταν επέστρεφα στο σπίτι, αφού είχα περάσει μέρες σε ξενοδοχεία και βλέποντας τις ωραιότερες μπανιέρες στον κόσμο, έβλεπα την μικρή μπανιέρα μας και ορκίστηκα πως όποτε αποκτούσα το δικό μου σπίτι, θα αγόραζα στον εαυτό μου μια καλή μπανιέρα!», καταλήγει η Oprah.