«Να φύγει αυτή η κυβέρνηση το ταχύτερο δυνατόν»

«Βολές» κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στους πολιτικούς συντάκτες στο καθιερωμένο τραπέζι που τους παραθέτει την περίοδο των Χριστουγέννων.

«Επί της ουσίας δεν έχουμε υπουργό Εξωτερικών και υπουργός Άμυνας είναι ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος μπροστά στο πολιτικό του τέλος δεν διστάζει πλέον να λέει ό,τι θέλει», ανέφερε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Για το Σκοπιανό

Ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας για το Μακεδονικό πρόσθεσε τα εξής: «σημασία έχει να φύγει αυτή η κυβέρνηση το ταχύτερο δυνατόν και μακάρι αυτό να συμβεί πριν από τη Συμφωνία των Πρεσπών προκειμένου οι πολίτες να αποφασίσουν για το εθνικό θέμα. Αν φύγει ο κ. Καμμένος από την κυβέρνηση δεν βλέπω πώς μπορεί ο κ. Τσίπρας να συνεχίσει να κυβερνά, έχοντας χάσει επί της ουσίας τη δεδηλωμένη. Γι’ αυτό βλέπω ως απώτατο όριο εκλογών τον Μάιο».

Για το «γαλάζιο» κόμμα

Αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία ο κ. Μητσοτάκης συμπλήρωσε: «Αλλαγές θα γίνουν με τη νέα χρονιά και στο κόμμα. Γραμματείς θα αποχωρήσουν από τις θέσεις τους για να κατέβουν στις εκλογές. Θα γίνουν κι άλλες αλλαγές στον κομματικό μηχανισμό ενοψει της προεκλογικής μάχης».

Δείτε επίσης: Πυροβολισμοί στη Βιέννη – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας