ΝΔ: «Έλεγε ψέματα πιο γρήγορα και από τη σκιά του»

Σκληρή απάντηση στη συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha ο Αλέξης Τσίπρας, έδωσε η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Σ’ αυτή χαρακτηρίζει «ψεύτη» τον πρωθυπουργό, ο οποίος λέει «ψέματα πιο γρήγορα και από τη σκιά του».

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ως εξής:

«Την Τετάρτη χαρακτήρισε τις ευρωεκλογές «ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή του». Τώρα που συνειδητοποίησε ότι θα χάσει, τις λέει δημοσκόπηση. Και σε 12 μέρες που θα μιλήσουν οι πολίτες, θα μας πει ότι «έλαβε το μήνυμα».

Δώδεκα μέρες πριν από τις εκλογές, ο κ. Τσίπρας επιβεβαίωσε ότι ζει εκτός τόπου και χρόνου. Ούτε μια λέξη για τους νέους και τη μεσαία τάξη. Ούτε μια λέξη για την πρωτοφανή ανομία και την υπερφορολόγηση. Ούτε μια λέξη για την Υγεία και την Παιδεία που κατέστρεψε. Δεν έχει κανένα σχέδιο για τη χώρα.

Η μόνη ειλικρινής στιγμή του επηρμένου κ. Τσίπρα, ο οποίος έλεγε ψέματα πιο γρήγορα και από την σκία του, ήταν όταν ομολόγησε ότι δεν έχει πρόβλημα αν και κάποιοι υπουργοί του κάνουν μυστικά διακοπές με θαλαμηγούς. Προφανώς γιατί ο ίδιος έδωσε το καλό παράδειγμα.

Στις 26 Μαΐου ο πιο αλαζόνας πρωθυπουργός που γνώρισε ποτέ ο τόπος θα πάρει την απάντησή που του αξίζει σε όλες τις κάλπες. Του ευχόμαστε από τώρα καλές διακοπές».