ΝΔ: Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα μέσω…του αδερφού του

Σκληρή ανακοίνωση σε βάρος της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε με ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατίας αναφερόμενη σε υπόθεση του αδελφού του πρωθυπουργού.

«Αντί συγκεκριμένων απαντήσεων, οι συνεργάτες του κ. Τσίπρα επιχειρούν από χθες να συσκοτίσουν την υπόθεση που αφορά τον αδερφό του πρωθυπουργού πετώντας κατά την προσφιλή τακτική τους λάσπη» τονίζει αρχικά η ανακοίνωση.

Και προσθέτει: «Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες και η Νέα Δημοκρατία επιβεβαιώνεται πλήρως διά του πλέον αρμοδίου προσώπου. Του δικηγόρου του κ. Δημήτρη Τσίπρα, κ. Γιάννη Ματζουράνη. Στην παρέμβασή του στον ΣΚΑΙ, ο κ. Ματζουράνης παραδέχθηκε σήμερα, ότι κ. Δημήτρης Τσίπρας όχι μόνον δικάστηκε επειδή η εταιρεία του υπέβαλε πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα για να λάβει ένα δημόσιο έργο ύψους 1,1 εκ. ευρώ, αλλά και ότι δεν εξέτισε την ποινή του, χάριν και μόνο του φωτογραφικού νόμου του κ. Παρασκευόπουλου που παρέγραψε το αδίκημά του».

Και η ανακοίνωση της Πειραιώς συνεχίζει: «Ύστερα από αυτά τίθεται ευθέως το ερώτημα: σε ποια ευρωπαϊκή χώρα θα επιχειρούσε ο αδερφός του πρωθυπουργού να διεκδικήσει δημόσιο έργο με πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα, θα δικαζόταν και θα αθωωνόταν με φωτογραφική διάταξη και η κυβέρνηση θα είχε και το θράσος να εγκαλεί τα ΜΜΕ και την αξιωματική αντιπολίτευση επειδή αποκαλύπτουν το σκάνδαλο;».