ΝΔ: «Παπαγαλάκι του Αλέξη Τσίπρα ο Κώστας Βαξεβάνης»

Με βαρείς χαρακτηρισμούς «απαντά» η ΝΔ στην αγωγή που κατέθεσε ο Κώστας Βαξεβάνης κατά του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Κωνσταντίνου Κυρανάκη.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτηρίζει το γνωστό δημοσιογράφο «παπαγαλάκι του Αλέξη Τσίπρα», ενώ… καλεί δηκτικά τον πρωθυπουργό «να τον χαίρεται».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Ο δικομανής “Κλουζώ” της δημοσιογραφίας και παπαγαλάκι του Αλ. Τσίπρα, Κώστας Βαξεβάνης, κατέθεσε άλλη μια αγωγή κατά της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα κατά του αναπληρωτή εκπροσώπου της κ. Κωνσταντίνου Κυρανάκη.

Όπως και στην περίπτωση της Σοφίας Ζαχαράκη διεκδικεί το “ευτελές” ποσόν των 300.000 ευρώ, ενώ αξιώνει επιπλέον και ημερήσια χρηματική ποινή 30.000 ευρώ και προσωρινή κράτηση μέχρι να μετανοήσει δημοσίως.

Ως φαίνεται ο κ. Βαξεβάνης δεν αρκείται στον πακτωλό των χρημάτων που λαμβάνει από κρατικές διαφημίσεις, αλλά λόγω της αλαζονείας και της απληστίας του επιχειρεί να ποινικοποιήσει πολιτικές κρίσεις. Να τον χαίρεται ο κ. Τσίπρας.

Σε ό,τι μας αφορά δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε. Η Νέα Δημοκρατία ούτε εκφοβίζεται, ούτε φιμώνεται. Ραντεβού στην Ευελπίδων».