Νικολοπούλου: «Ούτε ένα ευρώ δεν πήρα από το ελληνικό δημόσιο»

Δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το πόρισμα των βουλευτών του κόμματος για το ΚΕΕΛΠΝΟ, εξαπολύει η σύζυγος του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Λίνα Νικολοπούλου, υποστηρίζοντας πως όχι μόνο δεν πήρε χρήματα από το δημόσιο, αλλά εισέπραξε και ποσό ύψους, 132.450,7 ευρώ.

Συγκεκριμένα η κ. Νικολοπούλου, αναφέρει πως «με τη γνωστή μέθοδό του, ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει τη νύχτα μέρα! Ο στόχος; Ο Γιάννης Στουρνάρας, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας».

Όπως υποστηρίζει «το πόρισμα ΣΥΡΙΖΑ σκανδαλωδώς αγνοεί τα γεγονότα και τους αριθμούς! Πράγματι, η εταιρεία μου MINDWORK ανέλαβε να οργανώσει ένα μεγάλο συνέδριο αξίας 713.271,000 € για το οποίο το Ελληνικό δημόσιο όχι μόνο δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ, αλλά εισέπραξε μόνο από Φ.Π.Α. 132.450,7€».

«Οργανώσαμε συνέδριο που άφησε εποχή»

Παράλληλα, η σύζυγος του κ. Στουρνάρα  ανέφερει: «Η εταιρεία μου συγκέντρωσε 408.323,53€ από χορηγίες και υπηρεσίες. Σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Επικοινωνιακών Δικτύων, Περιεχομένου και Τεχνολογιών (DG CONNECT) της Ε.Ε. οργανώσαμε ένα εξαιρετικό συνέδριο που άφησε εποχή. Μάλλον διαφήμιση είναι αυτό για μένα!»

«”Γράψατε ιστορία με αυτό το συνέδριο, μια εκδήλωση e-health της Ελληνικής Προεδρίας που θα θυμούνται όλοι για πολύ καιρό…” έγραφε η συγχαρητήριος επιστολή της Γενικής Διεύθυνσης. Ποιος δεν θέλει να κάνει μια απαιτητική και ακριβή εκδήλωση χωρίς να πληρώσει;», προσθέτει.

Τέλος, η κ. Νικολοπούλου σημειώνει πως «αυτά είναι γνωστά στον πρόεδρο της επιτροπής κ Μπαλωμενάκη, που προκειμένου να μην ντροπιαστεί από την αποκάλυψη αυτή, αρνήθηκε να με καλέσει να καταθέσω στην επιτροπή για την υγεία».