Νοτοπούλου: Θα είμαι μπροστά στην προσπάθεια να αλλάξει αυτή η πόλη

Θα είμαι μπροστά στην προσπάθεια να αλλάξει αυτή η πόλη, δήλωσε η υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Κατερίνα Νοτοπούλου, ερωτηθείσα εάν θα είναι υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

“Όπως πορεύομαι τα χρόνια της ενήλικής μου ζωής, μέσα στους αγώνες και στην προσπάθεια για να αλλάξει αυτή η πόλη και για να χωράμε σ’ αυτήν, να είναι η πόλη που θέλουμε, που ταιριάζει με τα όνειρά μας, τις επιθυμίες και τους στόχους μας, φυσικά στην προσπάθεια αυτή θα είμαι μπροστά”, είπε η κ. Νοτοπούλου.

“Καλώ και καλούμε όλους τους προοδευτικούς πολίτες να είμαστε από κοινού μαζί για να χτίσουμε τη Θεσσαλονίκη που θέλουμε. Ξέρετε, το βλέπετε η Θεσσαλονίκη έχει κάνει πάρα πολλά βήματα τα τελευταία χρόνια, τόσο χάρη στις τοπικές αρχές όσο και χάρη στους ίδιους τους πολίτες. Αυτή την προσπάθεια θα τη συνεχίσουμε”, σημείωσε η υφυπουργός.

“Καλούμε τον κόσμο να είναι στο πλευρό μας. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε, να προχωρήσουμε, να συνεχίσει αυτή η πόλη, να αλλάξει, να είναι η πόλη που μας αξίζει”, πρόσθεσε η κ. Νοτοπούλου.