Νοτοπούλου: «Να παραμείνει η Θεσσαλονίκη πόλη ανοιχτή και δημοκρατική»

Στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης βρέθηκε το Σάββατο (4/5) η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, προκειμένου να καταθέσει το ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί».

Το ψηφοδέλτιο περιλαμβάνει 74 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, που είναι ο μέγιστος επιτρεπτός αριθμός των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων για τον κεντρικό δήμο της πόλης.

Με αφορμή την κατάθεση του ψηφοδελτίου, η Κ. Νοτοπούλου δήλωσε:

«Κατέθεσα σήμερα στο Πρωτοδικείο τον συνδυασμό της δημοτικής παράταξης Θεσσαλονίκη Μαζί με τον οποίο θα διεκδικήσουμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας στις 26 Μαΐου. Έναν συνδυασμό με πραγματικά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά που συσπειρώνει ανθρώπους από τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο. Προχωράμε Μαζί, μπαίνουμε μπροστά στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών με ανθρώπους καταξιωμένους ο καθένας και η καθεμία στην πόλη με όρεξη για δουλειά και προσφορά στον τόπο μας.

Ανθρώπους με εμπειρία, από διαφορετικούς κοινωνικούς χώρους, και από τα κινήματα. Με τη συμμετοχή προσωπικοτήτων από το χώρο της υγείας, του πολιτισμού του αθλητισμού, αλλά και εκπροσώπων παραγωγικών και κοινωνικών φορέων. Συστρατευόμαστε για να παραμείνει η Θεσσαλονίκη πόλη ανοιχτή και δημοκρατική.

Καλούμε τους συμπολίτες μας να μας εμπιστευτούν και να μας δώσουν ισχυρή εντολή και δύναμη προκειμένου να εργαστούμε για το κοινό καλό και την πρόοδο της πόλης μας. Όλοι μαζί για μια Θεσσαλονίκη για όλους».