Ντε Νίρο: «Ο Ντόναλντ Τραμπ παραμένει ένας ηλίθιος»

Μόνο… κολακευτικά δεν είναι τα σχόλια του Ρόμπερτ Ντε Νίρο για τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Fulfillment Fund, μιας οργάνωσης που προωθεί την τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ έκανε ένα σχόλιο που ήδη έχει γίνει viral στις ΗΠΑ.

«Η εκπαίδευση σε κολέγια είναι σημαντική, αλλά η εκπαίδευση χωρίς ανθρωπιά είναι αμάθεια. Κοιτάξτε τον πρόεδρό μας. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνιας, έχει λάβει ποιοτική εκπαίδευση, αλλά παραμένει ένας ηλίθιος», είπε χαρακτηριστικά ο Ντε Νίρο, βάζοντας… φωτιά στα social media.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει καμία αίσθηση ανθρωπιάς»

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ένας από τους ακροατές αντέδρασε ακούγοντας το όνομα του Ντόναλντ Τραμπ. Ο Ντε Νίρο, ωστόσο, έσπευσε να τον… ηρεμήσει, λέγοντάς του: «Όχι, μη γιουχάρεις μωρό μου. Αυτή είναι η αλήθεια. Πρέπει να κάνουμε κάτι γι’ αυτό, συγγνώμη. Δεν έχει καμία αίσθηση ανθρωπιάς ή συμπόνιας».

Παράλληλα, ο βραβευμένος ηθοποιός πρόσθεσε ότι δεν προσπαθεί να μετατρέψει ένα μη πολιτικό γεγονός σε πολιτικό. «Αλλά όσο η ηγεσία της χώρας μας είναι τόσο φρικτή και τόσο διεφθαρμένη, θα μιλάω ανοιχτά όπου βρίσκομαι. Η σιωπή ενάντια σε έναν τέτοιο κακοποιό σε κάνει συνένοχο και απόψε, είναι η κατάλληλη στιγμή, γιατί ο Τραμπ αντιμετωπίζει την εκπαίδευση ως παπαγαλία, έναν τρόπο να αποκτάς χρήματα σε βάρος των κορόιδων», σχολίασε.