«Νυχτερινός»: Ενημέρωση και εγγραφές στα Περίπτερα σε Νέα Παραλία και ΔΕΘ

Ακόμη ένα ξεχωριστό σημείο ενημέρωσης και εγγραφών έχει, πλέον, ο Protergia 7ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης, που θα υποδέχεται όλους τους ενδιαφερόμενους στο Γυάλινο Περίπτερο Νο 4 στη Νέα Παραλία, στο ύψος του Ιερού Ναού Κυρίλλου & Μεθοδίου.

Τα εγκαίνια του Γυάλινου Περίπτερου, το οποίο παραχώρησε ο Δήμος Θεσσαλονίκης ως Θεσμικός Υποστηρικτής της διοργάνωσης, θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη (6/9), στις 20:00, σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη λειτουργίας του χώρου, όπου θα γίνεται ενημέρωση του κοινού και εγγραφές για τη μεγάλη φθινοπωρινή γιορτή αθλητισμού της Βόρειας Ελλάδας, μέχρι την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής στις 19 Σεπτεμβρίου.

Περίπτερο και στη ΔΕΘ

Παράλληλα, ο «Νυχτερινός» θα έχει το δικό του περίπτερο και στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της συνεργασίας της διοργάνωσης με τη ΔΕΘ Helexpo.

Ο χώρος του «Νυχτερινού» θα βρίσκεται απέναντι από το Περίπτερο του Θεσμικού Υποστηρικτή της διοργάνωση ΕΟΤ, στη νότια πύλη της Έκθεσης, αμέσως μετά τον Πύργο του ΟΤΕ και θα λειτουργεί σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας της Έκθεσης (Σαβ-Κυρ: 10:00-22:00, καθημερινές: 16:00-22:00).

Ενημέρωση και εγγραφές

Στο περίπτερο της διοργάνωσης οι επισκέπτες της Διεθνούς Έκθεσης θα μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο νυχτερινό πάρτυ της 13ης Οκτωβρίου και να ενημερώνονται τόσο για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, όσο και για το Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος».

Η ευγενική παραχώρηση του περίπτερου προώθησης των δύο μεγάλων διεθνών διοργανώσεων από τη ΔΕΘ Helexpo Α.Ε. εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεργασίας και θεσμικής υποστήριξης των δύο πλευρών και αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό παράγοντα προβολής τους, οι οποίες αποτελούν θεσμό για την πόλη και τη χώρα, με τεράστια -πέραν των άλλων- εμπορικά και τουριστικά οφέλη.

O Protergia 7ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με την συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη διοργάνωση και εγγραφές στον επίσημο δικτυακό τόπο, www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr.

Το Politik.gr και η εφημερίδα Politik στηρίζουν τη διοργάνωση ως Χορηγοί Επικοινωνίας.