Ξέφραγο αμπέλι το ΑΧΕΠΑ! Νέα ληστεία την Τρίτη – Καταγγελία από ΠΟΕΔΗΝ

Νέα ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ σύμφωνα με όσα καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ.

Ας σημειωθεί ότι αυτή η φορά δεν είναι η πρώτη που το νοσοκομείο γίνεται στόχος ληστών. Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, τα κρούσματα κλοπών έχουν πολλαπλασιαστεί με τους εργαζόμενους να απευθύνουν έκκληση προς την Πολιτεία.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωσή τους, η αστυνομία έφθασε «κατόπιν εορτής»ε νώ τονίζουν πως στόχος των ληστών έγιναν και οι ασθενείς από τους οποίους απέσπασαν κινητά και χρήματα από τα κρεβάτια τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για άλλη μια φορά σήμερα τα ξημερώματα το ΑΧΕΠΑ στο στόχαστρο ληστών!!! «Ξέφραγο αμπέλι!!!»

Σήμερα στις 4 τα ξημερώματα μπήκαν για άλλη μια φορά ληστές στα Γραφεία Διοίκησης που στεγάζονται στο πενταώροφο κτίριο που είναι απομονωμένο και εντελώς αφύλακτο τη νύκτα. Έκαναν άνω – κάτω το χώρο, κατέστρεψαν τα Γραφεία Προμηθειών – Υλικού και έκλεψαν τρεις υπολογιστές. Πήγαν και στο πάνω όροφο του κτιρίου που στεγάζεται η Α’ Παθολογική κλινική και κλέψανε κινητά και χρήματα από τα κρεβάτια των Ασθενών. Μάλιστα τους πήραν με την βία τα κινητά τα οποία είχαν κρύψει κάτω από τις κουβέρτες. Τους αντιλήφθηκε μια καθαρίστρια, η μοναδική που υπήρχε στο κτίριο εκείνη την ώρα. Ειδοποίησε την εφημερεύουσα Προϊσταμένη και εκείνη την αστυνομία.

Η αστυνομία έφτασε κατόπιν εορτής!!!

Απανωτά τα περιστατικά κλοπών, βίας και κανένα μέτρο. Πότε θα ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι όταν θρηνήσουμε θύματα;;;

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ                  ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ».