Η οικογένεια του Παντελίδη επιμένει πως ήταν συνοδηγός στο τροχαίο!

Για ακόμα μια φορά ανοίγει ο φάκελος της υπόθεσης για το τροχαίο που στοίχησε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.  Η οικογένεια του επιμένει πως δεν οδηγούσε, αλλά ήταν συνοδηγός στο δυστύχημα ο Παντελής.

Το ρεπορτάζ του Έθνους αναφέρει πως ο αντιεισαγγελέας εφετών, Σοφοκλής Λογοθέτης, ζήτησε την επιστροφή του φακέλου στο Πρωτοδικείο για να εξερευνήσει ευθύνες όσων βρίσκονταν με τον Παντελίδη τη μοιραία νύχτα του ατυχήματος και δεν τον σταμάτησαν  από το να φύγει με το όχημα του, ενώ γνώριζαν πως είχε καταναλώσει καταναλώσει πολύ αλκοολ.

Επιπρόσθετα, θεώρησε σκόπιμο να διερευνηθεί αν ο δρόμος στο συγκεκριμένο σημείο ήταν σε καλή κατάσταση και να ελέγξει το κατά πόσο έχουν συντηρηθεί σωστά οι μπάρες, από τη στιγμή που δεν ήταν ικανές να συγκρατήσουν το αυτοκίνητο που εξετράπη.

Όσον αφορά, την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή, το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι γονείς του επιμένουν στη θεωρία πως ο Παντελίδης ήταν συνοδηγός εκείνο το βράδυ, μάλιστα υποστηρίζουν πως στο ίδιο συμπέρασμα έχει καταλήξει και το πόρισμα της ιατροδικαστικής Πειραιά.