Οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» είναι και πάλι εδώ!

Την ώρα που το MEGA Channel απειλείται με «μαύρο», οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι», η θρυλική σειρά του «μεγάλου καναλιού» και του Λάκη Λαζόπουλου επιστρέφει στην τηλεόραση. Όχι φυσικά στο MEGA, αλλά στον ΑΝΤ1.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, ο Λάκης Λαζόπουλος «αυτή τη σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, θα μεταμορφωθεί ξανά όχι σε ένα, αλλά σε πολλά και διαφορετικά πρόσωπα, και θα αναβιώσει, μέσα από αυτοτελή επεισόδια, με το δικό του δημιουργικό, ευφάνταστο τρόπο, τους ‘Δέκα Μικρούς Μήτσους’, σχολιάζοντας πάντα με το χαρακτηριστικό του στυλ και το καυστικό του χιούμορ, την επικαιρότητα».

Πρώτη γεύση στις 24 Μαρτίου

Το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 21:00 και την Κυριακή 25 Μαρτίου στις 18.45, θα παρακολουθήσουμε τα best off της σατιρικής κωμωδίας, ενώ η πρεμιέρα της νέα εκπομπής θα γίνει επόμενο Σάββατο, 31 Μαρτίου, στις 21.00, με τους νέους, πρωτότυπους «Δέκα Μικρούς Μήτσους».

Οι θρυλικοί «Δέκα Μικροί Μήτσοι» και η ιστορία τους

Οι «Δέκα Mικροί Μήτσοι» βγήκαν στον αέρα το 1992 μέχρι το 2004, μέσα από τη συχνότητα του MEGA, με συνολικά 48 επεισόδια και αποτέλεσαν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Δημιουργός τους ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος έγραφε τα σενάρια και πρωταγωνιστούσε, πλαισιωμένος από καταξιωμένους ηθοποιούς, όπως ο Τάσος Παλαντζίδης, η Ελένη Γερασιμίδου, η Σοφία Φιλιππίδου, η Υρώ Μανέ, o Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Κάρμεν Ρουγγέρη, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, η Μαρία Γεωργιάδου, η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Χρήστος Ευθυμίου, ο Δημήτρης Σταρόβας και άλλοι.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» ήταν μία από τις μακροβιότερες – μη καθημερινές- τηλεοπτικές σειρές, από την οποία πέρασαν από τα πιο γνωστά ονόματα του ελληνικού καλλιτεχνικού κόσμου, όπως ο Ντίνος Ηλιόπουλος, ο Θανάσης Βέγγος, ο Κώστας Χατζηχρήστος, η Ρένα Βλαχοπούλου, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Σπεράντζα Βρανά, η Μίλβα, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Δήμητρα Παπαδοπούλου, η Μαρία Φωκά, η Χαρούλα Αλεξίου, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, η Τασσώ Καββαδία, η Μαρία Καβογιάννη, ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Δημήτρης Κουρούμπαλης, ο Τζίμης Πανούσης και πολλοί άλλοι.