Οι καλεσμένοι της Ελενονώρας Μελέτη “Μετά τα Μεσάνυχτα”

Απόψε στις 24:00, η Ελεονώρα Μελέτη συναντά τον Θέμη Αδαμαντίδη σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μιλά πρώτη φορά για την απόφασή του να αποχωρήσει από το σχήμα που εμφανιζόταν με τον Πάνο Καλίδη και την Ελένη Χατζίδου.

Τι ήταν αυτό που τον ώθησε να διακόψει τη συνεργασία του και να ξεκινήσει εμφανίσεις σε άλλο νυχτερινό κέντρο; Η συνέντευξη ολοκληρώνεται με έναν ιδιαίτερο τρόπο, με μια a cappella αφιέρωση του Θέμη Αδαμαντίδη στην Ελεονώρα.

Αμέσως μετά, η Ειρήνη Ερμίδου, ή αλλιώς ο «Ρονάλντο της καρδιάς μας», από το GNTM μιλά για όλα! Αποκαλύπτει το έντονο παρασκήνιο από το ριάλιτι μοντέλων αλλά και καυτές λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή.

Τέλος, η Παυλίνα Κωσταγιού, γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια, μιλά για την προσωπική της εμπειρία να γίνει δότρια μυελού των οστών, σώζοντας τη ζωή ενός συνανθρώπου μας. Επίσης, αποκαλύπτει, για πρώτη φορά, ακόμα μια κρυφή πλευρά του αγαπημένου της φίλου, Παντελή Παντελίδη.

 

 

View this post on Instagram

 

Απόψε στα #mesanyxta στις 24:00 με την @nonoram έρχεται η @irinouskayia, ή αλλιώς ο «Ρονάλντο της καρδιάς μας», από το GNTM και μιλά για όλα! Αποκαλύπτει το έντονο παρασκήνιο από το ριάλιτι μοντέλων αλλά και καυτές λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή. Ακόμα, συναντά τον Θέμη Αδαμαντίδη σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που θα συζητηθεί. Τέλος, η @pavlinakost_ γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια, μιλά για την προσωπική της εμπειρία να γίνει δότρια μυελού των οστών. #alphatv

A post shared by Alpha TV (@alphatv) on