Οι παγκόσμιες πρεμιέρες της Opel στην Φρανκφούρτη είναι το νέο Astra, το νέο Corsa και το Grandland X Plug-In Hybrid

Με τις παγκόσμιες πρεμιέρες της στο φετινό Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης η Opel μας προϊδεάζει για την ποικιλία που θα διέπει το μέλλον της αυτοκίνησης. Στην Έκθεση κάνουν το ντεμπούτο τους το νέο Opel Corsa, το Grandland X Hybrid και το νέο Opel Astra.

Το νέο Opel Corsa, εκτός από αποδοτικό μοντέλο με κλασικό κινητήρα καύσης, θα διατίθεται για πρώτη φορά και ως ηλεκτρική έκδοση Corsa-e με μπαταρία – με αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία έως 330 χιλιόμετρα σύμφωνα με το WLTP1. Η Opel παρουσιάζει επίσης το πρώτο της ηλεκτρικό όχημα για αγώνες ράλι για τους πελάτες του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Μία ακόμα παγκόσμια πρεμιέρα είναι το νέο Grandland X Hybrid4 με τετρακίνηση. Το plug-in υβριδικό μοντέλο συνδυάζει την ισχύ ενός υπερτροφοδοτούμενου βενζινοκινητήρα 1.6λίτρων και δύο ηλεκτροκινητήρων, παράγοντας συνολικά 300 ίππους.

Το επόμενο μέλος της ομάδας είναι το Opel Astra. Με εξαιρετική αεροδυναμική, μία εντελώς νέα γενιά κινητήρων και κιβώτια ταχυτήτων νέας σχεδίασης, το Opel Astra θέτει νέα πρότυπα στον τομέα της απόδοσης και των εκπομπών ρύπων. Συγκριτικά με τον προκάτοχό του, οι εκπομπές CO2 είναι μειωμένες μέχρι 21%.

Εξίσου ενδιαφέρουσα είναι η πρώτη εμφάνιση του νέου Opel Zafira Life, είκοσι χρόνια αφότου ξεκίνησε η επιτυχία με την πρώτη γενιά το 1999. Το νέο Zafira Life κυκλοφορεί σε τρία μήκη, παραμένοντας εξαιρετικά ευέλικτο με χώρο για μέχρι εννέα άτομα, κορυφαία άνεση και συστήματα υποβοήθησης.

Κ.Π.

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.