Ο Γιαννόπουλος θα συνεχίσει στη σειρά «Το σόι σου»;

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος αποτελεί για τους περισσότερους που παρακολουθούν τη σειρά «Το σόι σου» έναν από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες. Ο Βαγγέλης Χαμπέας κέρδισε το κοινό του γιατί είναι λαϊκή φιγούρα, εξαιρετικά ευαίσθητος αλλά και ευερέθιστος. Θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τη σειρά;

Σε ερωτήσεις για την προσωπική αλλά και την επαγγελματική του ζωή απάντησε ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος στο 7 μέρες TV.

Νιώθει πως του «λείπει» κάτι στην προσωπική του ζωή;

«Ναι, μου λείπει. Είμαι ανύπαντρος, δεν έχω κάνει παιδιά. Κατάγομαι από μια οικογένεια με πέντε παιδιά και έχω αυτές τις αναμνήσεις. Ενδεχομένως να το βγάζω τόσο στη δουλειά, γιατί μπορεί να μου λείπει».

Νιώθετε να κουράζεστε όταν είστε σε ένα ρόλο πολύ καιρό;

«Κουράστηκα στους «Δώδεκα ενόρκους» που είμαστε τέταρτη χρονιά στο Θέατρο Αλκμήνη. Θα πάει και πέμπτη χρονιά, ωστόσο, ακριβώς επειδή κουράστηκα δεν θα συνεχίσω. Το σίριαλ είναι άλλο πράγμα. Είναι κάθε μέρα νέες περιπέτειες», τόνισε ο ηθοποιός καθησυχάζοντας μας ότι θα συνεχίσουμε να τον βλέπουμε στη σειρά «Το σόι σου».

Κάποιο άλλο νέο πρότζεκτ;

«Θα συμμετέχω στην καινούργια ταινία του Γιάννη Οικονομίδη. Είναι μεγάλη μου χαρά. Πρόκειται για ένα σπουδαίο καλλιτέχνη και θεωρώ πως κάποια στιγμή θα κάνει παγκόσμια καριέρα. Τα γυρίσματα θα γίνουν μέσα στο καλοκαίρι».