Ο Γιώργος Αγγέλοπουλος είναι έτοιμος να κάνει οικογένεια!

Πολλές είναι αυτές που θα ήθελαν να παντρευτούν το Ντάνο, γνωρίζοντας τον από το Survivor 1. Τώρα ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι έτοιμος να κάνει την δική του οικογένεια, αφού πρώτα βρει την «κατάλληλη».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος που όπως λέμε όλες οι κακές οι γλώσσες το τελευταίο διάστημα είναι σε σχέση με την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Βέβαια, κανένας τους δεν το παραδέχεται ακόμα.

Στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε στο tv Έθνος μίλησε για τη σχέση του με τις γυναίκες, την απιστία και το γάμο.

Έτοιμος για οικογένεια νιώθεις;

«Ναι, αλλά να μπω πρώτα σε μια πιο βατή καθημερινότητα. Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει διαθέσιμος χρόνος για να τον αφιερώσω μια νέα σχέση»

Πριν από το «Survivor» πόσοι μεγάλοι έρωτες πέρασαν από τη ζωή σου;

«Τρεις»

Έφθασες κοντά στον γάμο ή έστω στη σκέψη του γάμου;

«Στη μία σχέση ίσως. Στην πρώτη σχέση ήμουν 21, στη δεύτερη 25 και εκείνη την περίοδο είχα πολλές μετακινήσεις με το ποδόσφαιρο. Στην τρίτη σχέση ίσως το σκέφθηκα, αλλά είμαι γενικά ένας άνθρωπος που δεν σκέφτεται πολύ μακριά στο μέλλον»

Έχεις απατήσει συντρόφους σου;

«Όχι, καμία από τις τρεις σχέσεις που σου προανέφερα. Έχω ζήσει έντονες εμπειρίες όταν ήμουν νέος. Τότε, ευτυχώς, δεν είχα σοβαρές σχέσεις. Κατάλαβα τα λάθη μου αρκετά νωρίς. Το κόστος του να λες ψέματα. Και το πόσο λάθος είναι να το κάνεις. Να κοροϊδεύεις έναν άνθρωπο. Δεν το ξαναέκανα στην πορεία»

Μπορεί να υπάρξει ειλικρινής φιλία μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας;

«Φυσικά και μπορεί να υπάρξει. Αλλά υπάρχει και το ερωτικό κομμάτι. Βέβαια, τα πράγματα με τον καιρό ξεκαθαρίζουν. Και τότε μπορεί να υπάρξει μια όμορφη, ξεκάθαρη φιλία»

Μπορεί, δηλαδή, κάποιες φιλίες σου να εξελιχθούν σε έρωτες;

«Ναι, θα μπορούσαν. Γιατί οι άνθρωποι αλλάζουν όσο περνάει ο καιρός»

Σου έχει συμβεί;

«Όχι, αλλά το έχω δει στο περιβάλλον μου. Άνθρωποι που ξεκίνησαν ως φίλοι να οδηγούνται σε έναν επιτυχημένο γάμο»

Ιδανικά πότε θα ήθελες οικογένεια;

«Όσο είμαι ακόμα νέος, για να υποστηρίξω τη γυναίκα μου και -πρώτα ο Θεός- τα παιδιά μου»

Σου έχουν προταθεί, όπως έχει ακουστεί, μεγάλα ποσά για τηλεοπτικές διαφημίσεις;

«Για κάποιον μπορεί να είναι μεγάλα, για κάποιον μικρά. Μου έχουν προταθεί σεβαστά ποσά. Έχω προχωρήσει σε κάποιες συνεργασίες; που όμως δεν εξαρτήθηκαν μόνο από το οικονομικό»